29 / 03 / 2024

Triyanda Evleri 2016'da hazır!

Triyanda Evleri 2016'da hazır!

Bugüne kadar İzmir' de pek çok başarılı projeye imza atan Egesel İnşaat, Torbalı - Ayrancılar' da Triyanda Evleri ile yeni bir yaşam merkezi yaratmaya hazırlanıyor...



Bugüne kadar İzmir'de pek çok başarılı projeye imza atan Egesel İnşaat, Torbalı-Ayrancılar'da Triyanda Evleri ile yeni bir yaşam merkezi yaratmaya hazırlanıyor. Egesel Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Şahin, bölgenin geleceğini değiştirecek bir proje hazırladıklarını söyledi. Triyanda Evleri 30 dönüm arazi üzerinde yükseliyor. Yüzde 77'si peyzaj alanı olarak sunulan projede 317 konut bulunuyor. Proje şehrin karmaşasından uzak ama şehir ve ulaşım olanaklarına yakın konumu, konforu, kalitesi ve modern mimarisiyle öne çıkıyor. 


1 Ekim'de satışlar başlıyor

Bölgenin pek çok organize sanayi sitesi, yerli ve yabancı firmanın üretim tesislerine ev sahipliği yaptığına dikkat çeken Şahin: "Kalkınma her geçen gün hızlanıyor, iş hacmi giderek kentin bu tarafına kayıyor. İZBAN'la, yeni bağlantısı yapılan yollarla ve bu tarafa kayan eğitim kurumlarıyla da değer artıyor. Böyle geniş bir iş hacminin ve sosyal olanakların olduğu alanda kaliteli konut eksikliği giderek daha çok hissediliyor. Biz de bu ihtiyaca cevap veren, doğayla uyumlu bir yaşam projesi ürettik. Her ayrıntısını titizlikle düşündüğümüz projeyi 2016 yılının Ekim ayında tamamlayacağız. 3 ayda projenin yüzde 30'unu tamamladık, hızla yükseliyoruz. 1 Ekim'de satış ofisimizin açılışını yapıp satışlara başlıyoruz" dedi.


Genç bakış açısı

Çok sevdiği mesleğinde "Önce insan hayatına saygı" sloganı ile yola çıkan Egesel Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Şahin'in, başarı yolculuğuna iki çocuğu da eşlik ediyor. İşletme ve uluslararası ilişkiler eğitimini tamamladıktan sonra Egesel İnşaat'ın yönetim kadrosunda görev alan Meltem Şahin ile halen mimarlık eğitimi sürdüren Özgün Şahin, tüm projelere yeni neslin bakış açısını aktarıyor.



Yeni Asır


Geri Dön