23 / 04 / 2024

Triyanda Masal'da teslimler Ekim 2016'da gerçekleşecek!

 Triyanda Masal'da teslimler Ekim 2016'da gerçekleşecek!

İzmir'de 1995 yılından bu yana prestijli konut projelerine imza atan Egesel İnşaat, Ayrancılar- Torbalı'da yapımı devam eden Triyanda Masal projesi ile konut sahibi olmak isteyenlere yeni bir yaşam biçimi sunuyor..



 Egesel İnşaat, Torbalı'da yaşam kalitesini artıracak ftTD fVftn 


İzmir'de 1995 yılından bu yana prestijli konut projelerine imza atan Egesel İnşaat, Ayrancılar- Torbalı'da yapımı devam eden Triyanda Masal projesi ile konut sahibi olmak isteyenlere yeni bir yaşam biçimi sunuyor.. 


TASARIM ÖN PLANDA

Egesel İnşaat tarafından Ayrancılar'da yapımı devam eden Triyanda Masal projesi, gerek inşaat kalitesi, gerekse konforu ön planda tutan tasarım ve uygulamalarıyla dikkat çekiyor. Egesel İnşaat, geçtiğimiz Mayıs ayında başladığı projeyi 2016 yılının 29 Ekim'inde müşterilerine teslim etmeyi planlıyor. 30 bin metrekare alan üzerinde toplam 317 adet konutun yer aldığı Triyanda Masal projesi bir çok özelliğiyle öne çıkıyor. 


Yüzde 77si özel peyzajla düzenlenen projede yeşil alanlara özel önem veriliyor. 3 bin ağacın dikileceği Triyanda Masal Evleri'nde ev sahiplerine voleybol ve basketbol sahaları, açık hava sineması, bin metrekarelik kapalı fitness salonu, market, kafe, çocuk oyun parkları, yürüyüş parkurları, 450 metrekare yetişkin ve çocuk yüzme havuzları, 24 saat kameralı güvenlik sistemi ve açık otopark alanı gibi bir çok olanak sunuluyor. 


BÖLGEYİ TETİKLEYECEK 

Konutlarda, doğal gaz merkezi sistem, ankastre ocak, fırın, davlumbaz ve multi-split klimalar bulunuyor. Bütün detayların titizlikle tasarlandığını belirten Egesel İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Şahin, Triyanda Masal projesinin Ayrancılar bölgesi için önder bir proje olduğunu söyledi. Projenin sosyal ve yeşil alanları, konutların ferahlıklarıyla güzel bir yaşam ortamı yarattığını belirten Şahin "Bölgede bir ilki gerçekleştiriyoruz, gerçek bir yaşam projesi üretiyoruz. Bu projenin Ayrancılar-Torbalı bölgesini pozitif yönde tetikleyeceğini düşünüyoruz. Yaşam kalitesini yükselteceğimiz işler yapıyoruz" dedi. 


PRESTİJ PROJELERİ

Yeni kent merkezleri yaratmak ve yaşanabilir mimari değerler inşa etmek için Ayrancılar bölgesini tercih ettiklerini belirten Şahin "Bu bölge gerek çevre yolu, İzban ve havaalanı, gerekse de eğitim kurumları ve hastanelere yakın konumuyla önemli bir çekim merkezi olacak. 

Bölge bir çok yerli ve yabancı kuruluşa, sanayi sitelerine ev sahipliği yapıyor. İstihdamın Ege bölgesinde en yoğun olduğu yerlerden biri. Bölgeye yatırım da hızla artıyor. 


Amacımız bu büyümeye cevap veren kaliteli yaşam projeleri üretmek" ifadesini kullandı. 

Egesel İnşaat'ın kendi çizgisi, altyapısı ve insan kaynağıyla gelişime açık bir şirket olduğunu belirten Şahin, piyasa koşulları ve konjonktörü doğru değerlendirdikleri için krizlerden güçlenerek çıktıklarını, Torbalı, Gaziemir ve Bayraklı bölgesinde yeni prestij projelerine imza atacaklarını söyledi. 


Habertürk Egeli eki


Geri Dön