26 / 04 / 2024

Trump Alışveriş Merkezi ziyaretçi sayısını 1 yılda yüzde 75 artırdı!

 Trump Alışveriş Merkezi ziyaretçi sayısını 1 yılda yüzde 75 artırdı!

Mecidiyeköy' ün merkezinde yer alan 2014 yılına Trump Cadde ve Kidzmondo gibi yeni alanlarla girmeye hazırlanan merkez, mağaza doluluk oranını yeni markalarla yüzde 95' e taşırken AVM ziyaretçi sayısını 1 yılda yüzde 75 artırdı.




Trump Towers Genel Müdürü Bülent Kural, "2014 başından itibaren 600-650 bin kişilik ziyaretçi girişi hedefliyoruz. Şu anda bu rakam 500 bini aştı. Yabancılar da çok ilgili" dedi. 


Doğan Holding yatırımı olarak Mecidiyeköy un en merkezi lokasyonunda Nisan 2012'de kapılarını açan Trump Alışveriş Merkezi, özellikle son 1 yıldaki atılımlarıyla alışveriş merkezi alanında rekabete yeni bir boyut getirdi. 130 mağazası bulunan 5 katlı Trump Alışveriş Merkezi, marka karmasını geliştirirken, hedef kitlesine yönelik yeni çalışmalarla atağa kalktı. 


TÜKETİCİYİ DOĞRU SEÇMELİ 

Alışveriş merkezi olarak müşteri profilini AA+ olarak kurgularken B ve C gelir grubuna da hitap edecek şekilde planlama yaptıklarını belirten Trump Towers Genel Müdürü Bülent Kural, "Artık AVM'ler, rekabetin çoğalmasından hareketle lokasyonlarına göre kendilerini şekillendiriyor. ŞişliMecidiyeköy-Gültepe lokasyonu baz alındığında, Trump AVM de B ve C segmentine de hitap ediyor. Hedef kitlemize hitap eden birçok yeni markayla yüzümüzü yeniledik. Trump Towers projesi içerisinde yer alan ve Trump Tou/ers Mail olarak açılışı yapılan alışveriş merkezinin adını da tüketiciler tarafından daha net ve doğru biçimde algılanmasını sağlamak amacıyla Trump Alışveriş Merkezi' olarak değiştirdik" dedi. 


130 MAĞAZA FAALİYETTE 

130 mağaza bulunan alışveriş merkezinde mağaza doluluk oranının yüzde 95'e ulaştığını söyleyen Kural, "20-25 milyon dolarlık yatırımla açtığımız metro, yeni markalarımız ve tüketicilere direkt fayda sağlayan 'indirimin indirimi' kampanyalarımız sayesinde 2013 başından bu yana ziyaretçi sayımız yüzde 75 oranında yükseldi. Alışveriş merkezi şu anda günlük ortalama 19 bin ziyaretçi ağırlıyor" diye konuştu. 

Kural, bu rakamın alışveriş merkezinde aralık ayında hayata geçecek 2 farklı projeyle günlük 24 bin seviyesine ulaşacağının öngörüldüğünü kaydetti. 




Posta


Geri Dön