26 / 04 / 2024

Trump AVM'de eğlence doludizgin!

Trump AVM'de eğlence doludizgin!

Sömestir tatili başladı. Pek çok yerde özel etkinlikler, eğlenceler, yarışmalar, atölye çalışmaları var. Çocuklar; kiminde mandaldan oyuncak yapacak, kiminde farklı ülkelere yolculuk edecek, kiminde Eskimo evi iglo'nun yapımını öğrenecekler.



Sömestir tatili başladı. Pek çok yerde özel etkinlikler, eğlenceler, yarışmalar, atölye çalışmaları var. Çocuklar; kiminde mandaldan oyuncak yapacak, kiminde farklı ülkelere yolculuk edecek, kiminde Eskimo evi iglo'nun yapımını öğrenecekler. Uçan Yumurcaklar' şaşacak, 'Bikini Kasabası'na sevinecekler... Tatil programını yapmanın tam sırası! 


YARATICI ATÖLYELER 


Mandaldan oyuncak kozalaktan panda 


Mecidiyeköy'deki Trump Alışveriş Merkezinde renkli etkinlikler düzenlendi. Tümü de ücretsiz. Mesela neşeli tiyatro oyunları... En güzel masallar Trump AVM'nin tiyatro sahnesinde hayat bulacak. Hem eğitici hem eğlenceli atölyelerde özel eğitmenler eşliğinde çocuklar el becerilerim geliştirecek: Mandaldan oyuncaklar ve maskeler yapacak, kar kUresı tasarlayacak, kozalaktan hayvanlar yaratacaklar. Çocukların, istedikleri meslekleri kostümlü uygulamasına fırsat tanıyan ilginç şehir Kıdzmondo'da da tiyatro oyunları, etkinlikler, dans şovlar var. 


Dinozor sevenlerin dikkatine! 


Dinozorlara meraklı çocuklara müjde! Ataşehir'dekı Brandıum AVM yarıyıl tabiinde çocukları 'Dinozorlar Çağına götürüyor. Tarihin en büyük hayvanları arasında sayılan dinozorlar 11 Subat'a kadar 'VVorld of Dino' sergisinde. Birbirinden farklı 7 adet dinozorun görülebileceği sergi, 8 metrelik dev görüntüsü ile ses çıkaran Dev T-rex ve harekete duyarlı dinozorlardan oluşuyor. 



Bakırköy'deki Carousel; çocukları, eğitici, eğlendirici, beceri kazandıran aktMtelerle buluşturuyor. 8 Şubata kadar sürecek olan etkinlikler arasında 5-12 yas arası cocuklara uygulanacak atölye çalışmaları, bubble balon sov, eğlenceli maskotlarla fotoğraf çekimi var. Karnesini tabi boyunca ve hafta ıci günlerde danışma bankosuna getiren her çocuk, sürpriz sömestir hediyesini alacak. 



FORUM İSTANBUL 


Yıl boyunca cocuklar için sanat programları düzenleyen Beyoğlu'ndaki Akbank Sanat yarıyıl tatili için özel etkinlikler hazırladı. Şubat boyunca, konusunda uzman eğitmenler esliğinde gerçekleştirilecek atölyelerde çocuklar eğlenirken öğrenecek. Etkinlik çalışmaları arasında Sarkış Su İçinde Suluboya Atölyesi (6-12 yas). Yaratıcı Drama Atölyesi (9-12 yas), Oyuncak Heykel Atölyesi (7-14 yaş). Lınol Baskı Atölyesi (9-14 yas). Sanatın Yapı Taşı/OYUN (7-14 yas), Ailece Mozaik Atölyesi (6-12 yaş), Mobil Heykel Atölyesi (7-14 yas) yer alıyor. 


Maceraya yolculuk 


Zorlunun metro katında düzenlenecek 'Macera Treni' etkinliğine katılan çocuklar, gerçek bir trende seyahat ediyormuş hissine kapılacak. 

Giriş kartlarını alacak olan minikler atölyede bunları diledikleri gibi süsleyebilecekler. Aktivite alanlarından topladıkları etiketlerle Macera Trenindeki hikâyenin parçası olacaklar. Tren önce hayal dünyasını, sonra cesıüi ülkeleri ziyaret edecek. Yol boyunca çekilen fotoğrafları da etkinlik sonunda çocuklara hediye edilecek. 


Milyonlarca hayranı olan Ben 10 çizgi film serisinden uyarlanan turnuvaya katılmak ister miydiniz? 3D turnuva alanında omnıtrix saatinizi takacak, sevdiğiniz karakterin rolünü üstlenecek, onun gibi kahramanlıklar yapacaksınız. Tünellerden geçecek, yumruk duvarı ve enkaz oyunu gibi etapları geçecek, oyunu en kısa sürede tamamlamaya çalışacaksınız. 

Birinci gelen yarışmacı, ailesiyle birlikte bu yıl içinde Dubai IMG VVorlds of Adventure'daki Cartoon Network Zone'a gitme şansı yakalayacak. 



Şirinlerin köyü sizi bekliyor 


Sevilen cizgı film kahramanları Şirinler ve yaşadıkları 'Şirin Koy' ilk kez Esenyurt'taki Tonum AVM'ye geliyor. Yaklaşık 5CO metrekarelik alanda 3 Şirin evi, kötü büyücü Gargamefin satosu ve en sevilen Şirin kahramanlar karşılıyor çocukları. Şirin Baba. Şinne. 

Gözlüklü Sırin ve birçok karakterin ev sahipliği yapacağı etkinlikte, dünyaca ünlü Şınnler müzikali de gösterilecek. 


MİNİK ŞEFLER İŞ BAŞINDA 


Kanyon AVM'dekı Minik Şefler Atölyesi, sömesûr tatili boyunca 5-12 yas arası cocuklan pızza ve çikolata yapımına bekliyor. Eğitmenler esliğinde uygulanacak atölyeler sadece cumartesi, pazar ve çarşamba günlerinde MacroAtelıer'de gerçekleşecek. Ücretsiz etkinliğe katılmak isteyenler Kanyonun internet sitesinden rezervasyon yaptırabilir.

 

BİKİNİ KASABASI'NA BUYRUN! 


Çocuklar kadar yetişkinlerin de sevgilisi SüngerBob. sevimli arkadaşlarıyla birlikte sömestir boyunca Palladium'da... 

SüngerBob, tüm cocuklan efsanevi "Bikini Kasabasında ağırlayacak. Etkinlikte SüngerBob'un Ananas Evi, Yengeçburger Restoran. 

SquidWard'ın evi ile SüngerBob ve arkadaşlarının maskotJan yer alacak. Aynca hikâyenin geçtiği Bikini Kasabasındaki farklı dekorlar da sevimli miniklerin ilgi odağı olacak. Bikini Kasabasını ziyaret edecek cocuklara görevler verilecek. 

Görevleri tamamlayanlar çeşitli hediyeler kazanacak.

 

Bu yumurcaklar uçuyor! 


28 Ocak tarihine kadar Maslaktaki Tim Show Center'a gidecek olan çocuklar 'Uçak Yumurcakları gördüğünde müthiş şaşıracak. Temel akrobasi hareketlerine dayanan bu şov izleyenleri büyülüyor. Yaslan 7-20 arasında değişen 50 yabancı çocuk; şarkı söylüyor, dans ediyor, güldürüyor ve yerçekimine meydan okuyarak adeta uçuyor. Hollanda'da yasayan 400 çocuk arasından seçilen bu yetenekli sanatçıları izlemek için 27 Ocak'ta saat 15.00'de, 28 Ocak'ta da saat 18.00'de Tim Show Center'da olmalısınız. 


Eskimolar Tepe Naulilus'ta Yaratıcı VI APORT Circo Luna'da heyecan zirvede Dünyaca ünlü Circo Luna adlı sirk 23 Ocak-15 Şubat tarihleri arasında Vıaport Asıa otoparkında... Circo Luna'da Afrika Jambo Shovv'dan sihirbaz gösterilerine, palyaço şovlarından kafes içinde motor hız denemelerine kadar heyecan dolu pek cok gösten yapılacak. Tehlike çemberi ile korkacak. 

tekli trapez gösterisiyle eğleneceksiniz. Biletler Vıaport gişeleri ve Bıletıx'te... Tabii Viaporttakı animasyon ekibini, sokak çalgıcılannı da unutmayalım. 


ESKİMOLARLA MİNİ KİTAP ŞENLİĞİ 


Kadıköy'deki Tepe Nautılus AVM bu yıl 23 0cak-8 Şubat tarihleri arasında 8.sı düzenlenecek olan Mini Kitap Şenliğini Eskimolar ile kutluyor. 

Çocukları, çeşitli yayınevlerinden yüzlerce kitap ile buluşturacak oları şenlikte minikler; Eskimo yaşam tarzını tanıyacak, deneyimleyecek. 

1 Subat'a kadar Eskimo evlen olan 'ıglo'larını yapabilecek olan cocukiar. 

Eskimolar gibi balık tutmayı da öğrenecek. 2-8 Şubat tarihleri arasında da yaratıcı atölyeler var. 

aileleri ağırlayacak. 

Dünyanın ilk çift atraksıyonlu hem yaya hem araç surüşlü korku oteli "MOİ Park Dehşet Oteli' kendi ekseninde de dönebilen araçlardan oluşan Roller Coaster ve dev salıncaklar, üc ayrı hattı ile aynı anda 50 kişiyi ağırlayabilen kızak pisti, 24 ve 25 Ocak tanhlerinde Pepee, Mail Of İstanbul'da cocuklarla buluşacak. 


Hem gençlere hem de cocuklara spor, sanat eğlenceyi bir arada yaşatmak isteyen Başakşehir'deki Mail of İstanbul. 3C0 metre kapalı eğlence parkı MOİ Park'ta kızak pisti ve en sevilen cocuk oyunları ile tatilin keyfini çıkartmak isteyen cocukları Cevahir Alışveriş ve Eğlence Merkezi 'Şipşak Dünya Turu' etkinliğinde cocuklan hayallerindeki ülkeler hakkında çeşitli bilgilerle ve bu ülkelere özgü aktıvıtelerle eğlendiriyor. 8 Subat'a kadar her gün. 

12.00-19.00 saatleri arasında Brezilya'ya gidip samba yapacak, Mısır'a uzanıp Piramıtler'ı gezerek gizemlerini öğrenebileceksiniz. Dünyanın farklı bölgelerine ait toplam 6 kültürle tanışacak olan cocukiar, yeni deneyimler edinerek yaratıcılıklarını geliştirecek. 


Madagaskar geliyor! 


Tüm zamanların en sevilen maceralarından Madagascar'ın canlı sahne sovu Madagascar Lıve. 30, 31 Ocak ve 1 Subat'ta Atasehir'deki Ülker Sports Arena'da. 

Tiyatro gösterisinde 'Madagascar'ın haylaz ve sevilen karakterlerinin serüveni dans ve müzikle birleşerek gürsel bir şölene dönüşecek. 


Sıradışı etkinlikler 


"Sömestir tatilinde ne yapsak da çocuğumuz bütün gün bilgisayar oyunu oynayıp televizyon ızlemese" diyorsanız Atasehir'deki Banu Çiçek SanatSEğlence Okulunun öğretici etkinliklerini kaçırmayın. Branşında uzman eğitmenlerle yaratıcı drama. dans. müzik, çizgi film seslendirme, yoga, İngilizce belgesel film izleme, sihirli hareketler (jonglörlük: tahta bacak, top, tül. tabak çevirme) gibi atölye çalışmaları sayesinde cocuğunuz harika bir sömestir tatili geçirecek. 

Olympia Sirki'ne buyrun! Vıaland, sömestirde cocuklar 


Doğal kaynakları koruyalım 


Elektrik anahtar ve priz markası VİKO'nun Çocuk Tiyatrosu, çocukları Üsküdar Koza Tiyatrosuna çağırıyor. 'Aydınlık Bir Gelecek İçin' adlı çocuk oyunu, sömestir tatili boyunca ücretsiz gösteriliyor çünkü. Amac. cocukları enerji verimliliği, gen dönüşüm, doğal kaynakların korunması ve ev kazalarından korunma konusunda bilinçlendirmek. Oyun; 24-25-31 Ocak ve 1 Subat'ta, 11.00-13.00 saatleri arasında izlenebilecek. 


Olympia Sirki'ne buyrun!


Vialand, sömestirde çocuklar ve ebeveynlere renkli dünyaların kapılarını acıyor. Pek çok ülkede ilgiyle izlenen Oiympıa Sirki 24 Ocak'tan itibaren Vıaland'de. 

Timsahlar, yılanlar, güvercinlerde yapılan şovları 9 kişilik akrobat grubu ve ucan kızların gösterisi izleyecek. Vıaland Tema Park'ta da tarih yasayarak öğrenilecek, minik kaşifler hayal gücünü zenginleştirecek... 


Postaa


Geri Dön