24 / 04 / 2024

Trump Taj Mahal Oteli restorasyona alındı!

Trump Taj Mahal Oteli restorasyona alındı!

Trump Atlantic City'deki 1 milyar dolarlık oteli Taj mahal restorasyona alındı.



Trump Atlantic City'deki 1 milyar dolarlık oteli Taj mahal restorasyona alındı. 5 yıldızlı kumarhane içindeki tüm eşyalar satılığa çıkarıldı.


ABD Başkanı Donald Trump, ticaretteki başarısını politikada da gösterdi. Aldığı kararlar ve uyguladığı politikalarla ses getirmeye devam ediyor. Ancak Trump'ın başkanlık yaparken iş dünyasından da eksik kalmadığı ortaya çıktı. ABD'nin New Jersey şehrine bağlı Atlantic City'de Taj Mahal isimli dünyaca ünlü kumarhanenin sahibi olan Trump, oteli yeniden inşa ederken içindeki tüm malları satılığa çıkardı. 1 milyar dolarlık değerle dünyanın en kıymetli binaları arasında yer alan Taj Mahal, içindeki kumarhane ve otelin içindeki onbinlerce adet eşya bir hafta içinde neredeyse tükendi.


Binlerce insanın akın ettiği otel adeta yağmalanırken, Trump bir kez daha kazandı. Bu tarz satışlarda standart oda abajurları 7 dolardan satılırken, Trump'ın adı nedeniyle fiyatlar 20 dolara çıktı. Otelin önüne kamyonlarla gelerek tabaklardan bardaklara, devasa avizelere, poker masalarından, rulet toplarına kadar her şeyi alan insanlar Trump'ın adını kullanarak bu satışı fırsata çevirmeyi bildi. Oteldeki satıştan 20 dolara alınan bir krupiyer kostümü, internet üzerinden Trump'ın adı kullanılarak tekrar satışa çıkarıldı ve 125 dolara alıcı buldu. Kollu kumar makineleri ve üzerine Trump damgası bulunan eşyaların satılmadığı açıklandı. Satışlardan yaklaşık 100 milyon dolar toplandığı açıklandı..


TRUMP'TAN İKİNCİ EL SATILIK

Yatak takımı: 100 dolar

Avizeler : 7.500-35.000 dolar

Poker masası: 550-650 dolar

Poker sandalyesi: 39 dolar

Televizyonlar: 45-2.000 dolar (Büyüklüğüne göre değişiyor)

Ütüler : 8 dolar

Abajurlar: 15-2.000 dolar

Çöp kutusu : 20 dolar

Yuvarlak masa: 35 dolar

Pirinç trabzan: 45 dolar

Oturma takımı: 750-8.500 dolar

Piyano: 3.000 dolar.


Takvim


Geri Dön