18 / 04 / 2024

Trump Towers AVM'nin adı değişmeli!

Trump Towers AVM'nin adı değişmeli!

Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan, Mecidiyeköy'de bulunan Trump Towers AVM hakkında 'Trump' isminin kaldırılmasını istedi. Erdoğan, " Bu noktada geçmişte ben de bir yanlış yapmış ve oranın açılışını yapmıştım" dedi.



İstanbul'daki bir AVM'de Trump isminin kaldırılmasını isteyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Müslümanların Amerika'da olmasına dahi adamın tahammülü yokken, burada onun adına bir marka oluşması manidardır. Markayı binasına koyanlar onu süratle kaldırması lazım. Bu noktada geçmişte ben de bir yanlış yapmış ve oranın açılışını yapmıştım" ifadelerini kullandı.





Milat




Haber Yeni Şafak Gazetesinde şu şekilde yer aldı;


​Cumhurbaşkanı Erdoğan​, Trump'a sert tepki gösterdi. Erdoğan, İstanbul'daki Trump Towers tabelasının da kaldırılması yönünde çağrı yaptı.


'O tabela o binadan kaldırılmalı'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'daki TÜMSİAD iftar programında önemli değerlendirmelerde bulundu. Amerika'da yapılacak başkanlık seçiminde başkan adayı Trump'ın takındığı tavrı eleştiren Erdoğan, Trump'ın adını taşıyan İstanbul'daki AVM için de çağrıda bulundu.


Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başbakanlığı döneminde İstanbul Şişli'de bulunan Trump Towers Mall'ın açılış törenine katılmıştı.


Yeni Şafak


Geri Dön