23 / 04 / 2024

Trump Towers ofis kuleleri görücüye çıktı! Donald Trump: Muhteşem bir proje!

Trump Towers ofis kuleleri görücüye çıktı! Donald Trump: Muhteşem bir proje!

Dünyanan önde gelen gayrimenkul geliştirme ve işletme şirketlerinden Trump 'ın Avrupa 'daki ilk projesi olan İstanbul 'daki Trump Towers ofis binası basına tanıtıldı.  Donald J. Trump ve Ivanka Trump ise toplantıya video konferans ile katıldı



Projede birlikte çalıştıkları Donald, İvanka Trump ve ekibiyle Türkiye 'nin en kaliteli ofis binasını hayata geçirdiklerini belirten D-Yapı Genel Müdürü İlder Tokcan, 'İstanbul 'da kalbi şžişli 'de bulunan ve ‘New Work ' adını verdiğimiz benzersiz lüks kopsepti ve stiline sahip 37 katlı ofis kulesi, 35 bin metrekarelik kiralamaya hazır ofisleri ile tüm özellikleriyle ayrıcalıklı bir proje olduğuna inanıyoruz' dedi.

Dünya emlak piyasasının önde gelen ismi Trump International ve Doğan Grup, İstanbul 'da inşa edilen Trump Towers Ofis projesini, bugün kulenin 5 'inci katında düzenlenen toplantı ile basına tanıttı.


TRUMP TOWERS OFİS KULELERİ

Hürriyet Gazetesi Ekonomi Müdürü ve Yazarı Vahap Munyar, Gazeteci-Yazar Taha Akyol ve birçok basın mensubunun katıldığı toplantının açılış konuşmasını D-Yapı Genel Müdürü İlder Tokcan yaptı. Donald Trump, İvanka Trump ve ekibiyle hazırladıkları proje ile Türkiye 'nin en kaliteli ofis binasını hayata geçirdiklerini belirten Tokcan, 'İstanbul 'un kalbi şžişli 'de bulunan ve ‘New Work ' adını verdiğimiz benzersiz lüks konseptine ve sitiline sahip bu 37 katlı ofis kulesi, 35.000 m2 'lik kiralamaya hazır ofisleri ve lokal uluslararası bazda çalışan tüm şirketlerin ihtiyaçlarına hitap edecek şekilde tasarlandı. Biz tüm bu özellikleriyle Trump Towers ofisin ayrıcalıklı bir proje olduğuna inanıyoruz. şžu anda ofislerimizi kiralamaya hazır, ofislerimizi tercih eden başarılı yöneticiler, bu çok özel binanın kendilerine sunduğu geniş ve kusursuz hizmetlerden yararlanmaya başlayabilecek' dedi.


NEW WORK PROJESİ DÜNYANIN İLGİSİNİ çEKECEK

Toplantıya Donald J. Trump ve Ivanka Trump ise video konferans ile katıldı. Trump Organisation Geliştirme ve Satın Alım Başkan Yardımcısı Ivanka Trump, 'İstanbul 'u birçok kez ziyaret ettim ve tamamıyla lüks bir hayat tarzı sunan Trump Towers İstanbul projesinin benzersiz olduğunu düşünüyorum. Zaten bizim amacımız da bu kompleksi diğerlerinden üstün kılmaktı. En gelişmiş hizmet ve teknoloji ile birlikte 'New Work' konsepti dünyanın önde gelen firmalarının ilgisini çekecek. Tüm kompleksin 2012 baharında tamamlanarak resmi olarak açılmasını, Mehmet Ali Yalçındağ ve proje ekibi ile kutlama yapmayı sabırsızlıkla bekliyorum' dedi.


OFİS İçİN MÜKEMMEL ZAMAN

İşadamı Donald J. Trump ise, 'Trump Towers İstanbul muhteşem bir proje. İstanbul hızla gelişmeye devam ediyor ve şu an Trump Towers Ofis için mükemmel bir zaman. Mehmet Ali Yalçındağ ve Trump Towers İstanbul projesini kutluyorum ve başarılarının devamını diliyorum' dedi.


LÜKS YAşžAMA YENİ BİR BOYUT GETİRDİ

Trump Towers Office ve Alışveriş Merkezi için proje konsept ve kiralama danışmanlığı yapan FYP Proje Geliştirme 'nin kurucusu Füsun Yılmaz Phillipson da 'Trump Towers İstanbul benzersiz konsepti ile gayrimenkulde lüks yaşama yeni bir boyut getirdi. Trump Towers ofis iş yaşamı için tanımladığı yeni standardı, taşınmaya hazır olması ve alışveriş merkezinin de yarattığı sinerji ile bugünden uluslararası firmaların ilgisini çekti. Bugün, herkesi New Work konseptinde yer seçmeye davet ediyoruz' dedi.

Toplantı sonunda basın mensuplarına kiralanmaya hazır ofis katları gezdirildi.

HÜRRİYET


Geri Dön