29 / 03 / 2024

Trump Towers'ın örnek daireleri hazır!

Trump Towers'ın örnek daireleri hazır!

Trump Towers İstanbul'daki ‘lounge' ve örnek dairelerin açılışı için İstanbul'a gelen Ivanka Trump “Avrupa'nın ilk Trump markalı projesi için Türkiye mükemmel bir yer” dedi



Trump Organizasyon İş Geliştirme ve Stratejik Yatırımlar Başkan Yardımcısı Ivanka Trump, Trump Towers İstanbul projesinin rezidans kulesinde yer alan ve sadece ev sahiplerinin kullanımına tahsis edilen lounge ile üç örnek dairenin açılışını yapmak için dün İstanbul'a geldi. Trump, “En iyisi olarak ün yapmış Trump'ın, İstanbul için de en iyisini yaptığına inanıyoruz” dedi. Trump, lounge ve örnek daireleri çok beğendiğini dile getirdi.

Ticaret merkezi de geliyor
 Trump, ekimde yaptığı evlilik ve yeni çıkan kitabının tanıtım organizasyonu gibi yoğun programının arasında, gelişimini yakından takip ettikleri Trump Towers için İstanbul'a gelmekten memnun olduğunu belirtti. Trump, Avrupa'nın ilk Trump markalı projesini gerçekleştirmek için Türkiye'nin mükemmel bir ülke olduğunu belirterek, şöyle konuştu:
“Çarpıcı dizaynından sıradışı hizmetlerine kadar her ayrıntısıyla Trump markasını ve ayrıcalıklarını anlayan, takdir eden ve ince zevklere sahip sofistike bir kitleye hitap etmekten mutluluk duyuyoruz. Projenin rezidans bölümüyle elde ettiğimiz başarıyı alışveriş ve ticaret alanlarında da yakalayacağımıza inanıyoruz. Alanında ‘en iyisi' olarak ün yapmış olan Trump'ın İstanbul için de en iyisini yaptığına inanıyoruz.”


Kişiye özel kav
-Trump Towers İstanbul'da daire sahipleri için özel şarap kavları kuruluyor.
- Kütüphane, bar, şömineli oturma bölümü ve toplantı salonlarından oluşan 600 metrekarelik lounge olacak.
- Projede vaktinin büyük bir bölümünü ofisinde geçiren kişiler için özel olarak tasarlanmış ofisler bulunacak.
Milliyet

Konuyla ilgili basında yer alan diğer haberler

Ivanka Trump: İstanbul için en iyisi yükseliyor

Trump Organizasyon İş Geliştirme ve Stratejik Yatırımlar Başkan Yardımcısı Ivanka Trump, İstanbul'a gelerek, Trump markasının Avrupa'daki ilk projesi olan Trump Towers Istanbul'u ziyaret etti.


Ekim ayında gerçekleşen evliliği, piyasaya yeni çıkan kitabının tanıtım organizasyonları gibi yoğun iş programı arasında İstanbul'a gelen Trump, “Alanında ‘en iyisi' olarak ün yapmış olan Trump'ın İstanbul için de en iyisini yaptığına inanıyoruz” dedi.
ABD'li iş adamı ve emlakçı Donald J. Trump'un kızı olan ve babasının yönetim kurulu başkanı olduğu şirkette yardımcılığını yapan Ivanka Trump, Nisan 2008'de de projenin tanıtımı için İstanbul'a gelmişti. Dün de Trump Towers Istanbul projesinin temmuz ayında tamamlanan ve ev sahiplerinin kullanımına sunulan Lounge ve 3 farklı tarzda tasarlanmış olan örnek dairelerinin açılışını yapmak için İstanbul'a gelen Ivanka Trump, grubun çok yakından gelişimini takip ettiği Trump Towers Istanbul'u ziyaret etmek için kısa süreliğine de İstanbul'a gelmekten memnun olduğunu belirtti.
Yakından takip ediyor
“Türkiye Avrupa'nın ilk Trump markalı projesini gerçekleştirmek için mükemmel bir ülke” diyen Ivanka Trump, bu ziyaret sırasında şunları söyledi: “Burada, çarpıcı dizaynından sıradışı hizmetlerine kadar her ayrıntısıyla Trump markasını ve ayrıcalıklarını anlayan, takdir eden ve ince zevklere sahip sofistike bir kitleye hitap etmekten mutluluk duyuyoruz. Projenin rezidans bölümüyle elde ettiğimiz başarıyı alışveriş ve ticari alanlar için de yakalayacağımıza inanıyoruz. Sonuç olarak, alanında ‘en iyisi' olarak ün yapmış olan Trump'ın İstanbul için de en iyisini yaptığına inanıyoruz.”
Ivanka Trump,  bugün yine Trump Towers Istanbul Lounge'da Istanbul'un seçkin isimleri ile bir araya gelecek.

Avrupa'nın ilk Trump Towers'ı

NEW York, Chicago ve Las Vegas'tan sonra İstanbul'un kalbi Şişli'de yeralan Trump Towers İstanbul, Avrupa'nın ilk Trump Projesi olma özelliğini taşıyor. Lüksü zirvede yaşamak isteyenlere ayrıcalıklarla dolu yeni soluk getiriyor.
Hürriyet

Ivanka Trump kulesine geldi

İstanbul'daki Trump Towers projesinde örnek daireler ve mi-safir salonu bugün tanıtılıyor. Tanıtım için Trump Organizasyon İş Geliştirme ve Stratejik Yatırımlar Başkan Yardımcısı Ivanka Trump geldi. Trump, “İnce zevklere sahip sofistike bir kitleye hitap etmekten mutluluk duyuyoruz” dedi.
Radikal

0212 347 36 28
www.trumpistanbul.com.tr

Resmi satışlar bugün başlıyor 
 
Emlak kralının kızı Trump Towers'da satışlara bugün start verecek

ABD'li emlak kralı Donald Trump'ın projesi Şişli Trump Towers'ın resmi satışları bugün başlıyor. Trump'ın örnek dairelerinin tanıtımı için İstanbul'a gelen kızı Ivanka Trump, “Türkiye, Avrupa'nın ilk Trump markalı projesi için mükemmel bir ülke. İstanbul için en iyisini yapıyoruz” dedi

ABD'li emlak kralı Donald Trump'ın New York, Chicago ve Las Vegas'tan sonra Avrupa'da gerçekleştirdiği ilk projesi olan Şişli Trump Towers'ın 4 ay önce açılışı yapılan örnek dairelerinin resmi satışları Trump Organizasyon İş Geliştirme ve Stratejik Yatırımlar Başkan Yardımcısı Ivanka Trump'ın da katılımıyla bugün başlıyor. Temmuz ayında tamamlanan ve ev sahiplerinin kullanımına sunulan Lounge ve 3 farklı tarzda tasarlanmış olan örnek dairelere yoğun bir talep gelmiş ve projede 78 rezidans satışa başlanmadan opsiyonlanmıştı.

Dün hem örnek dairelerin tanıtımı hem de projenin bundan sonraki adımları hakkında bilgi vermek için İstanbul'a gelen Ivanka Trump, Türkiye'nin Avrupa'nın ilk Trump markalı projesini gerçekleştirmek için mükemmel bir ülke olduğunu söyledi. Projenin rezidans bölümüyle elde ettikleri başarıyı alışveriş ve ticari alanları için de yakalamayı planladıklarını belirten Ivanka Trump, alanında “en iyisi” olarak ün yapmış olan Trump zincirinin İstanbul için de en iyisini yaptığına inandıklarını vurguladı.

202 rezidans, 85 ofis var

37 katlı 144 metre yüksekliğindeki Trump Towers'da büyüklüğü 110 ile 650 metrekare arasında değişen ve Boğaz, Tarihi Yarımada ile Belgrad Ormanları manzarasına hakim 202 rezidans yer alıyor. 3 farklı tarzda iç mimari tasarım seçeneği sunulacak projede 36 bin 600 metrekare alanda yer alacak 187 ile 761 metrekare arasında değişen 85 ofis ise, vaktinin çoğunu iş yerinde geçiren profesyonellerin tüm ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde tasarlandı.

VIP ulaşım servisinden catering hizmetli toplantı salonlarına kadar her türlü hizmetin sunulduğu ofis bölümünde 700 metrekarelik kiralanabilir ortak toplantı odaları ile toplantı öncesi ve sonrası için dinlenme alanları yer alacak.

Trump Towers'da 40 bin 936 metrekarelik alana yayılacak 5 katlı alışveriş merkezi de bulunacak.

‘Sofistike bir kitleye hitap ediyoruz'

Emlak kralı Donald Trump'ın kızı Ivanka Trump, Ekim ayında gerçekleşen evliliği ve piyasaya yeni çıkan kitabının tanıtım organizasyonlarını içeren yoğun iş programının arasında grubun çok yakından gelişimini takip ettiği Trump Towers için İstanbul'a gelmiş olmaktan memnuniyet duyduğunu belirtti. Lounge ve örnek daireleri çok beğendiğini dile getiren Ivanka Trump, ziyareti sırasında projenin ön satış döneminde yerlerini ayırtan ev sahipleri ile de tanıştı. Trump, “Burada, çarpıcı dizaynından sıradışı hizmetlerine kadar her ayrıntısıyla Trump markasını ve ayrıcalıklarını anlayan ve ince zevklere sahip sofistike bir kitleye hitap etmekten mutluluk duyuyoruz” dedi.

Rezidanslara özel ilk şarap kavı Trump Towers'ta

TRUMP Towers'ta Türkiye'de ilk kez her kata ve rezidansa özel ayrılmış bir şarap kavı tasarlandı. Her kat sahibi için özel olarak tasarlanan 16 bin 800 şişe kapasiteli şarap kavı sayesinde Trump Tower'da yaşayan herkes, her özel an için konsepte uygun şarabı kendi özel kavından seçme lüksüne sahip olabilecek. Yüzme havuzları, fitness center ve SPA'dan oluşan 3.500 metrekarelik sağlıklı yaşam alanı ise Trump Towers'ta yer alan diğer sosyal alanlar arasında.

İmkansız istekleri ‘Beyaz Eldiven' ve özel ‘Trump Card' yerine getirecek

“Hiçbir şey imkansız değildir” anlayışıyla sunulan ‘Beyaz Eldiven' concierge hizmeti kapsamında daire sahiplerinin her ihtiyacı anında karşılanıyor. Aylar önce tüm biletleri tükenmiş bir gösteriye davetiye bulmak, bir müzeyi ziyaret saatleri dışında açtırmak, 10 günlük rezervasyon listesi dolu olan bir gece kulübü ya da restorana yer ayırtmak gibi ilk etapta imkansız denilebilecek pek çok istek, ‘Beyaz Eldiven' konsepti sayesinde 7 gün, 24 saat boyunca anında gerçekleştirilebiliyor. Trump Organizasyon tarafından yeni lanse edilecek olan ve tüm dünyada Trump Grubu projelerinin sahipleri tarafından kullanılması hedeflenen Trump Card sayesinde Trump Towers İstanbul rezidans sahiplerini seçkin oteller, golf alanları ve Ivanka Trump Jewellery'de çok özel ayrıcalıklar tanınacak.

Çok fonksiyonlu ‘Lounge'da kütüphane de var oyun alanı da

Projede rezidans kulesinin 4'üncü katındaki 600 metrekarelik ‘Lounge' çok fonksiyonlu tasarımıyla dikkat çekiyor. Ev sahipleri burada şömineli oturma odası, bar, kütüphane, business center, toplantı odaları ve çocuk oyun alanından yararlanabilecek. Rezidans bloğunda ev sahiplerine, bilet bulmaktan rezervasyon yaptırmaya kadar her türlü ihtiyacı karşılamaya yönelik concierge servisi, 24 saat hizmet veren özel hizmet ve kapı görevlisi, resepsiyon, valet parking, teknik servis ve ev işi gibi birçok hizmet sunulacak. Lounge'ta yine Türkiye'de ilk defa yapılacak bir uygulama ile bir tasarım ofisi kurulacak ve ev sahipleri özel iç dekorasyon ofisinin yapacağı bedelsiz çalışma ile hareketli mobilyalarından perdelerine hatta aksesuarlarına kadar tek bir noktadan seçme ve satın alma imkanına sahip olacak.
Vatan


Geri Dön