26 / 04 / 2024

TŞFAŞ, Edirne ve Tekirdağ´da gayrimenkul satıyor

TŞFAŞ, Edirne ve Tekirdağ´da gayrimenkul satıyor

Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş. Genel Müdürlüğü (TŞFAŞ), Edirne ve Tekirdağ´da bulunan 2 adet taşınmazını satış yöntemi ile özelleştirecek



Buna göre Edirne´nin İpsala İlçesi, Bayrambey Mahallesinde, 3 bin 845 metrekare arsa ve üzerinde 135 metrekarelik bölge binası, 115 metrekarelik 2 adet lojman ve ihata duvarı, 4 metrekarelik arsa ile 2 bin 959 metrekarelik arsa ve üzerinde 483 metrekarelik garaj, gübre ve koltuk ambarı satılacak.

Ayrıca Tekirdağ´ın Muratlı İlçesi, Muradiye mevkinde, 2 bin 931, 23 metrekare arsa üzerindeki 101´er metrekarelik 2 adet büro üstü lojman, 348 metrekarelik bölge binası ve bodrum, 238 metrekarelik ambar, hangar ve garaj ile ihata duvarı olan gayrimenkuller de ihale edilecek.

Bir bütün halinde satış yöntemi ile özelleştirilecek olan taşınmazların satışı, kapalı zarfla teklif almak ve görüşmeler yapılmak suretiyle pazarlık usulü ile yapılacak.

Ancak komisyonun gerekli görülmesi halinde ihale, pazarlık görüşmesine devam edilen teklif sahiplerinin katılımı ile ve açık artırma usulü ile sonuçlandırılabilecek.

İhalenin geçici teminatı her bir teklif için 10 bin lira olarak belirlendi. Katılımcılar şartnameyi, bedel ödeyerek Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş. Genel Müdürlüğünden satın alabilecekler.

Şartnameye göre hazırlanacak olan teklif mektupları ise 2 Ağustos 2010 tarihinde saat 14.30´a kadar Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş. Genel Müdürlüğü Evrak Servisine verilecek.
AA


Geri Dön