28 / 03 / 2024

TSKB ile Arkitera Mimarlık gayrimenkul toplantıları düzenleyecek!

TSKB ile Arkitera Mimarlık gayrimenkul toplantıları düzenleyecek!

TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş, Arkitera Mimarlık Merkezi işbirliğiyle Türkiye'de gayrimenkulün bugünü ve geleceğini tartışmak amacıyla ''Gayrimenkulün Geleceği, Geleceğin Gayrimenkulü'' konulu seri toplantılar düzenleyecek.




Değerleme ve danışmanlık sektöründe hizmet veren Türkiye Sınai Kalkınma Bankası (TSKB) Gayrimenkul Değerleme A.Ş, Arkitera Mimarlık Merkezi işbirliğiyle Türkiye'de gayrimenkulün bugünü ve geleceğini tartışmak amacıyla ''Gayrimenkulün Geleceği, Geleceğin Gayrimenkulü'' konulu seri toplantılar düzenleyecek. 

     Konuyla ilgili açıklamaya göre, seri toplantıların ilki ''Afet Yasası: Gayrimenkulde Yeni Bir Dönem mi-'' başlığıyla 6 Eylül Perşembe günü yapılacak. 

     TSKB Cennet Bahçesi'nde saat 17.00'de başlayacak panelin moderatörlüğünü, Şehir Plancısı Faruk Göksu yapacak. Panele, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kentsel Dönüşüm Müdürü İdris Atabay, Dumankaya Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Kentsel Dönüşüm ve Altyapı Hizmetleri Genel Müdürü Vedat Gürgen, Gayrimenkul Hukuku Derneği Başkanı Ali Güvenç Kiraz ve Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz konuşmacı olarak katılacak. 

     Toplantı serisinin sonuç ürünleri, 10-11 Nisan tarihlerinde gerçekleştirilecek ArkiPARC 2013 Gayrimenkul Buluşması kapsamında sunulacak. 

AA


Geri Dön