20 / 04 / 2024

TTA Genel Müdürlüğü 88 gayrimenkul satacak

TTA Genel Müdürlüğü 88 gayrimenkul satacak

Tütün, Tütün Mamülleri, Tuz ve Alkol İşletmeleri AŞ Genel Müdürlüğü 88 gayrimenkulü satışa çıkardı



Tütün, Tütün Mamülleri, Tuz ve Alkol İşletmeleri AŞ Genel Müdürlüğü 88 gayrimenkulü satışa çıkardı.

Tütün, Tütün Mamülleri Tuz ve Alkol İşletmeleri AŞ Genel Müdürlüğü'nün satışa çıkardığı taşınmazlar Amasya, Ankara, Artvin, Aydın, Balıkesir, Batman, Bursa, Çanakkale, Çorum, Denizli, Diyarbakır, Düzce, Erzincan, Gaziantep, Hatay, İzmir, Kayseri, Malatya, Manisa, Kars, Kocaeli, Manisa, Muğla, K. Maraş, Samsun, Siirt, Sinop, Şanlıurfa, Tokat, Trabzon, Tunceli, Yozgat ve Zonguldak'ta bulunuyor.

Tütün, Tütün Mamülleri Tuz ve Alkol İşletmeleri AŞ Genel Müdürlüğü 33 ilde satışa çıkardığı taşınmazlar arasında tarla, tütün bakımevi, tütün imalathanesi, arsa, bahçeli ahşap bina, depo, depolu konut, tütün deposu, bekçi kulübesi, idari bina, trafo binası, loman, sosyal tesisi binaları ve arsası ve bahçeli mağazadan oluşuyor. TTA'nın satışa sunduğu gayrimenkullerin en küçüğü Denizli Çardak'ta 45 metrekare büyüklükteki 5 bin TL geçici teminatı olan arsa. En büyüğü ise Manisa'da 129 bin 413 metrekare büyüklükteki arsa.

İhale edilecek olan taşınmazlar arasında İstanbul'dan bir gayrimenkul en ucuz taşınmazın 5 bin TL geçici teminatlı, en pahalısının ise 70 bin TL geçici teminatlı Manisa ve Samsun Bafra'daki iki tarla olduğu açıklandı.

TTA, söz konusu satışları Orhan Tepe Mahallesi, Tekel Caddesi Tekel Yerleşkesi Cevizli-Kartal/İstanbul adresinde 27-30 Nisan 2010 tarihleri arasında saat 11.00'den itibaren gerçekleştirecek.
Hüseyin BELİBAĞLI/emlakkulisi.com

Konu ile ilgili basında yer alan diğer haberler

TTA 88 taşınmazı satıyor
Tütün, Tütün Mamülleri Tuz ve Alkol İşletmeleri A.Ş. (TTA) Genel Müdürlüğü,  33 ilde 88 gayrimenkulü satışa çıkardığını duyurdu.  Aralarında tarla, tütün bakımevi, tütün imalathanesi, arsa, bahçeli ahşap bina, depo, depolu konut, tütün deposu, bekçi kulübesi, idari bina, trafo binası, lojman, sosyal tesisler ve bahçeli mağazanın bulunduğu 88 gayrimenkulün ihalesi 27-30 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilecek.
Tebernüş Kireçci


Geri Dön