19 / 03 / 2024

Tual Bahçekent: Dağ Mühendislik Bahçekent projesinin adı belli oldu!

Tual Bahçekent: Dağ Mühendislik Bahçekent projesinin adı belli oldu!

Firma: Dağ Mühendislik

Proje: Tual Bahçekent

Dağ Mühendislik, Bahçekent Flora ile girdiği İstanbul pazarında hedef büyüttü. Eş zamanlı 3 projeyi hayata geçirmeye hazırlanan Dağ Mühendislik, bu projeler için toplam 2.2 milyar liralık yatırım planlıyor.



İnşaat sektöründe 1992 yılından bu yana önemli yatırımlar gerçekleştiren  Dağ Mühendislik  Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Doğan Dağ, yeni çalışmalarını ve hedeflerini anlatmak üzere gayrimenkul editörleriyle bir araya geldi. İlk üretimlerini Konya'da yaptıklarını belirten Dağ, bugüne kadar yaklaşık 2 milyon metrekare alan üzerinde inşaatı tamamladıklarını söyledi. Bundan sonra ülke genelinde büyüyecekleri ifade eden Dağ, “İstanbul pazarına Emlak Konut güvencesiyle ve Bahçekent Flora projesiyle giriş yaptık. Hem ülke ekonomisine katkıda bulunacak yatırımlar yapıyoruz, hem de hedeflerimizi biraz daha yükselttik. Bahçekent Flora’da bitmek üzere olan bin konut, 260 ticari alan var. Yakında Tual Adalar diye Kartal'da bir projemiz olacak. Yaklaşık 570 konutluk, yaşanabilir alanlar ve müşteri profilimize sürprizler çıkaracağımız proje. Önümüzdeki yıl mart-nisan gibi ‘Tual Bahçekent’ diye bir projemiz olacak. İçerisinde yaklaşık 2 bin konut, 1 adet özel hastane, 2 özel okul, yurtlar ve ticari üniteler yer alacak. Büyük bir şehir konseptinde planlandı. Bu üç projenin toplam değerinin ise 2.2 milyar lira olması öngörülüyor” dedi.


Ankara, Konya ve İstanbul’da projelerimiz olacak

Bugüne kadar yaklaşık 8 bin konut üretimi yapan Dağ Mühendislik’in, yurt, AVM, okul, hastane gibi sosyal donatıları da hayata geçirdiğini belirten Doğan Dağ, şirketin sürdürülebilirlik politikasının bir sonucu olarak projelerinde çevreye ve yeşil alanlara büyük önem verdiklerinin altını çizdi. Doğaşehir, Floraşehir konutlarının yanında, Türkiye’nin en büyük alışveriş merkezi olan Novada Outlet Konya’yı hayata geçirdiklerini anlatan Dağ, “Sadece inşaat sektöründe hizmet veren şirketimizin gelecek vizyonu çerçevesinde, başta İstanbul’da olmak üzere Türkiye’nin önemli pek çok şehrinde ‘Tual’ adıyla olmaya devam edeceğiz. 


2016 yılı sonunda bin konuta ulaşmış olmayı hedefliyoruz. İstanbul,  Ankara  ve Konya’da ses getirecek yeni projeler planlıyoruz” diye konuştu.


“Hedefimiz en güvenilir inşaat şirketi olmak”

Öz kaynakları ile proje geliştiren ve üreten bir şirket olarak, inşaat sektöründe ‘güven’ konusunu önemsediklerini anlatan Doğan Dağ, ailelerin en güvendiği inşaat şirketi olmak yolunda emin adımlarla ilerlediklerini söyledi. Dağ, “Satış sonrası sunduğumuz hizmet anlayışını İstanbul’da da sürdürerek, istikrar, güven, şeffaflık, kalite gibi değerlerin sadece sözden ibaret olmadığını göstermek istiyoruz.

Bugüne kadar projelerimizden satın alan herkes ile birebir görüşüp sıkıntılarını dinleyip çözüm önerileri geliştirdik. Kendi projelerimizde oturduğumuz için ‘ben nasıl bir evde mutlu olurum?’ sorusunun yanıtını hep evlerimizde cevapladık. Bizi başarıya götüren ve insanların ilk tercihi olmamızı sağlayan da bu oldu” dedi.



Web: http://www.dagmuhendislik.com/



Haber Bugün Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Konyalı müteahhit kardeşler yeni projeler için İstanbul’u mesken tuttu. Şirket İstanbul’da 2 milyar 200 milyon liralık 3 proje yapacak. Türkiye’nin diğer illerinde de uygun arazi bulunursa proje geliştirilecek.


Kon­ya­’da 3 kar­de­şin bir ara­ya ge­le­rek kur­du­ğu ve bu­gü­ne ka­dar 8 bin ko­nu­tu in­şa eden Dağ Mühendislik ro­ta­sı­nı İs­tan­bu­l’­a çe­vir­di. Şir­ket İs­tan­bu­l’­da­ki ilk pro­je­si Bah­çe­kent Flo­ra­’nın ar­dın­dan aynı böl­ge­de 2 bin ko­nut­luk ye­ni bir pro­je­ye da­ha im­za ata­cak. Dağ Mü­hen­dis­lik Yö­ne­tim Ku­ru­lu Başkan Yar­dım­cı­sı Do­ğan Dağ, bu­gü­ne ka­dar yak­la­şık 2 mil­yon met­re­ka­re alan üze­rin­de in­şa­atı tamamla­dık­la­rı­nı söy­le­di.

 

BAH­ÇE­KENT BİN KO­NUT­LU

 

Bun­dan son­ra ül­ke ge­ne­lin­de bü­yü­ye­cek­le­ri­ni ifa­de eden Dağ, “İs­tan­bul pa­za­rı­na Em­lak Ko­nut güvencesiy­le ve Bah­çe­kent Flo­ra pro­je­siy­le gi­riş yap­tık. Hem ül­ke eko­no­mi­si­ne kat­kı­da bu­lu­na­cak yatırım­lar ya­pı­yo­ruz, hem de he­def­le­ri­mi­zi bi­raz da­ha yük­selt­tik. Bah­çe­kent Flo­ra­’da bit­mek üze­re olan bin ko­nut, 260 ti­ca­ri alan va­r” de­di.


Kartal ve Bahçeşehir sırada


Şir­ket ya­kın ta­rih­te Kar­ta­l’­da da ye­ni bir pro­je­ye im­za ata­cak. Yak­la­şık 570 ko­nut­luk­luk si­te­nin ta­nı­tı­mı ve sa­tı­şı­na 2 ay için­de baş­lan­ma­sı he­def­le­ni­yor. Pro­je­len­di­re­ce­k bir di­ğer gay­ri­men­kul ise Bah­çe­ken­t olarak veriliyor. Bu pro­je de yak­la­şık 2 bin ko­nut, 1 adet özel has­ta­ne, 2 özel okul, yurt­lar ve ti­ca­ri üniteler yer ala­cak. Üç pro­je­nin top­lam ya­tı­rım de­ğe­ri­nin ise 2 mil­yar 200 mil­yon li­ra ol­ma­sı öne­ri­li­yor. Şirket İs­tan­bul’un yanısıra An­ka­ra ve Kon­ya­’da da ses ge­ti­re­cek ye­ni pro­je­ler plan­lıyor.


4 günün cirosu 10 milyon $


Of­ton İn­şa­at, 4-8 Ka­sım ta­rih­le­ri ara­sın­da sa­tış­ta olan tüm pro­je­le­rin­de top­lam 10 mil­yon do­lar­lık sa­tış yap­tı­ğı­nı du­yur­du.  Şir­ke­tin in­şa et­ti­ği Ely­si­um Art Şiş­li,  120 yıl­lık ta­ri­hi Bo­mon­ti Bi­ra Fab­ri­ka­sı­’nın ya­nı ba­şın­da in­şa edi­li­yor. 26 kat­lı tek blok­lu pro­je­de, 214 re­zi­dans ve 7 ti­ca­ri bi­rim bu­lu­nu­yor. Alan­la­rı 67,92 ile 74,87 met­re­ka­re ara­sın­da de­ği­şen ko­nut­la­rın is­ten­di­ği tak­tir­de 2+1 ve­ya 3+1 bü­yük­lük­te ala­na sa­hip ola­bi­le­ce­ği ak­ta­rı­lı­yor. 


Beylikdüzü’nden vazgeçmiyor


Gül İn­şa­at Bey­lik­dü­zü­’n­de ye­ni bir pro­je için tüm ha­zır­lık­la­rı ta­mam­la­dı. Pro­je 28 bin 918 met­re­ka­re alan üze­rin­de ha­yat bu­la­cak. 1+1 da­ire­nin bu­lun­ma­dı­ğı kar­ma ya­pı­da 2+1, 3+1, 3+2, 4+1, 4+2 ve 5+2 ol­mak üze­re pek çok fark­lı ih­ti­ya­ca hi­tap ede­cek 600 dai­re ile bir­lik­te 9 ofis, mar­ket ve 28 dük­kan yer ala­cak. Dai­re, dük­kan ve ofis­ler 2018 yı­lı­nın Ekim ayı so­nun­da tes­lim edi­le­cek.


Bugün Gazetesi



Haber Hürriyet Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Eş zamanlı 3 projeyi hayata geçirmeye hazırlanan Dağ Mühendislik, bu projeler için toplam 2.2 milyar liralık yatırım planlıyor. Dağ Mühendislik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Doğan Dağ, bugüne kadar yaklaşık 2 milyon metrekare alan üzerinde inşaatı tamamladıklarını söyledi. Bundan sonra ülke genelinde büyüyecekleri ifade eden Dağ, “İstanbul pazarına Emlak Konut güvencesiyle ve Bahçekent Flora projesiyle giriş yaptık. Hem ülke ekonomisine katkıda bulunacak yatırımlar yapıyoruz, hem de hedeflerimizi biraz daha yükselttik.


Bahçekent Flora’da bitmek üzere olan bin konut, 260 ticari alan var. Yakında Tual Adalar diye Kartal’da bir projemiz olacak. Yaklaşık 570 konutluk, yaşanabilir alanlar ve müşteri profilimize sürprizler çıkaracağımız proje. Önümüzdeki yıl mart-nisan gibi ‘Tual Bahçekent’ diye bir projemiz olacak. İçerisinde yaklaşık 2 bin konut, 1 adet özel hastane, 2 özel okul, yurtlar ve ticari üniteler yer alacak. Büyük bir şehir konseptinde planlandı. Bu üç projenin toplam değerinin ise 2.2 milyar lira olması öngörülüyor” dedi. Yaklaşık 8 bin konut üretimi yapan Dağ Mühendislik’in, yurt, AVM, okul, hastane gibi projelere de imza attı.



Hürriyet 



Haber Sabah Gazetesi'nin emlak ekinde şu şekilde yer aldı;


24 yıl önce Konya'dan yola çıkan Dağ Mühendislik, 8 bin konutluk deneyimini İstanbul'a taşıyacak. Kartal ve Bahçekent'te yeni projelere hazırlanan şirket İstanbul'a 2,2 milyar lira yatırım yapacak. Tüm projelerinde 'Tual' ismini kullanacak 


1992 yılında Konya'da Doğan, Mehmet ve Osman Dağ kardeşlerin temelini attığı Dağ Mühendislik artık İstanbul projelerine yoğunlaşacak. Konya'da 2 milyon metrekare alan üzerinde 8 bin konut inşa eden Dağ Mühendislik, 2016 yılma yeni markayla ve hedef yükselterek girecek. İstanbul'a ilk kez 2 yıl önce bin konutluk Bahçekent Flora projesiyle girdiklerini hatırlatan Dağ Mühendislik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Doğan Dağ, bundan sonra Türkiye'deki operasyonlarını 'Tual' markası adı altında gerçekleştireceklerini açıkladı. 


Türkiye'deki istikrar ortamının sağlanmasıyla 2016 hedeflerini daha da büyüttüklerini bildiren Dağ, önümüzdeki yıl 10 bin konut rakamına ulaşmak istediklerini söyledi. Dağ, "İstanbul'a önümüzdeki dönemde lansmanını yapacağımız iki projeyle iddialı giriyoruz. 


Şehir kompleksi yapacak

 Kartal'da yükselecek 570 konutlu Tual Adalar çok yakında tanıtılacak. Mart ayında ise içerisinde 2 bin konut, bir özel hastane, iki özel okul ve yurtlar bulunan büyük bir şehir kompleksini tanıtacağız. Bu büyük proje İstanbul'daki ilk projemiz gibi Bahçekent'te olacak" şeklinde konuştu. 


'Büyük hedeflerimiz var' 

Konut projelerinin İstanbul ve Konya ile sınırlı kalmayacağını ifade eden Doğan Dağ, "Türkiye genelinde ulaşdığımız bir lokasyon olursa, değerlendirip çalışmalara başlarız. Biz şu ana kadar öz kaynaklarımızla çalıştık. Bundan sonrada öz kaynaklarımızla çalışmalarımızı sürdüreceğiz. İstanbul'da Emlak GYO ile çalışıyoruz ama sadece bir kuruma bağlı kalmayacağız. İddialı projelerimiz ve büyük hedeflerimiz var" dedi. 


İstanbul'da 3 proje var 

DAĞ Mimarlık, İstanbul'da Emlak GYO ortaklığıyla Bahçekent Flora ve Tual Adalar inşaatlarını sürdürüyor. 2 bin konutluk  Tual Bahçekent  projesini ise 2016 Mart'ta tanıtacak. Şirketin Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Doğan Dağ, İstanbul'daki 3 projenin toplam değerinin 2,2 milyar lira olduğunu açıkladı. Dağ, ilk projeleri Bahçekent Flora'nın yüzde 85'inin satıldığını sözlerine ekledi. 


Sabah Ek



Haber Star Gazetesi'nin Markalı Konutlar ekinde şu şekilde yer aldı;


BUGÜNE kadar Konya'da önemli projelere imza atan Dağ Mühendislik, Bahçekent Flora ile girdiği İstanbul pazarında hedef büyüttü. Eş zamanlı 3 projeyi hayata geçirmeye hazırlanan Dağ Mühendislik, bu projeler için toplam 2.2 milyar liralık yatırım planlıyor. 


İnşaat sektöründe 1992 yılından bu yana önemli yatırımlar gerçekleştiren Dağ Mühendislik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Doğan Dağ "İstanbul pazarına Emlak Konut güvencesiyle ve Bahçekent Flora projesiyle giriş yaptık. Hem ülke ekonomisine katkıda bulunacak yatınmlar yapıyoruz, hem de hedeflerimizi biraz daha yükselttik. Bahçekent Flora'da bitmek üzere olan bin konut, 260 ticari alan var. Yakında Tual Adalar diye Kartal'da bir projemiz olacak. Yaklaşık 570 konutluk, yaşanabilir alanlar ve müşteri profilimize sürprizler çıkaracağımız proje. Önümüzdeki yıl mart-nisan Doğan gibi 'Tual Bahçekent' diye bir projemiz olacak. İçerisinde yaklaşık 2 bin konut, 1 adet özel hastane, 2 özel okul, yurtlar ve ticari üniteler yer alacak. Bu üç projenin toplam değerinin 2.2 milyar lira olması öngörülüyor" dedi. 


HEDEF BİN KONUT 

Bugüne kadar yaklaşık 8 bin konut üretimi yapan Dağ Mühendislik'in, yurt, AVM, okul, hastane gibi sosyal donatılan da hayata geçirdiğini belirten Doğan Dağ, projelerinde çevreye ve yeşil Dağ alanlara büyük önem verdiklerinin altını çizdi. Dağ "Sadece inşaat sektöründe hizmet veren şirketimizin gelecek vizyonu çerçevesinde, başta İstanbul'da olmak üzere Türkiye'nin önemli pek çok şehrinde 'Tual' adıyla olmaya devam edeceğiz. 2016 sonunda bin konuta ulaşmış olmayı hedefliyoruz. İstanbul, Ankara ve Konya'da ses getirecek yeni projeler planlıyoruz" diye konuştu. 


Star Ek


Haber Anadolu'da Bugün Gazetesi'nde şöyle er aldı:


Bugüne kadar Konya'da önemli projelere imza atan Dağ Mühendislik, Bahçekent Flora ile girdiği İstanbul pazarında hedef büyüttü. Eş zamanlı 3 projeyi hayata geçirmeye hazırlanan Dağ Mühendislik, bu projeler için toplam 2.2 milyar liralık yatırım planlıyor İnşaat sektöründe 1992 yılından bu yana önemli yatırımlar gerçekleştiren Dağ Mühendislik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Doğan Dağ, yeni çalışmalarını ve hedeflerini anlatmak üzere gayrimenkul editörleriyle bir araya geldi. İlk üretimlerini Konya'da yaptıklarını belirten Dağ, bugüne kadar yaklaşık iki milyon metrekare alan üzerinde inşaatı tamamladıklarını söyledi. Bundan sonra ülke genelinde büyüyecekleri ifade eden Dağ, "İstanbul pazarına Emlak Konut güvencesiyle ve Bahçekent Flora projesiyle giriş yaptık. 


Hem ülke ekonomisine katkıda bulunacak yatırımlar yapıyoruz, hem de hedeflerimizi biraz daha yükselttik. Bahçekent Flora'da bitmek üzere olan bin konut, 260 ticari alan var. Yakında Tual Adalar diye Kartal'da bir projemiz olacak. Yaklaşık 570 konutluk, yaşanabilir alanlar ve müşteri profilimize sürprizler çıkaracağımız proje. Önümüzdeki yıl mart-nisan gibi 'Tual Bahçekent' diye bir projemiz olacak, içerisinde yaklaşık iki bin konut, bir adet özel hastane, iki özel okul, yurtlar ve ticari üniteler yer alacak. Büyük bir şehir konseptinde planlandı. Bu 3 projenin toplam değerinin ise 2.2 milyar lira olması öngörülüyor" dedi.

 

VE İSTANBUL'DA PROJELERİMİZ OLACAK 

Bugüne kadar yaklaşık 8 bin konut üretimi yapan Dağ Mühendislik'in, yurt, AVM, okul, hastane gibi sosyal donatıları da hayata geçirdiğini belirten Doğan Dağ, şirketin sürdürülebilirlik politikasının bir sonucu olarak projelerinde çevreye ve yeşil alanlara büyük önem verdiklerinin altını çizdi. Doğaşehir, Floraşehir konutlarının yanında, Türkiye'nin en büyük alışveriş merkezi olan Novada Outlet Konya'yı hayata geçirdiklerini anlatan Dağ, "Sadece inşaat sektöründe hizmet veren şirketimizin gelecek vizyonu çerçevesinde, başta istanbul'da olmak üzere Türkiye'nin önemli pek çok şehrinde 'Tual' adıyla olmaya devam edeceğiz. 2016 yılı sonunda bin konuta ulaşmış olmayı hedefliyoruz. İstanbul, Ankara ve Konya'da ses getirecek yeni projeler planlıyoruz" diye konuştu. 


"HEDEFİMİZ EN GÜVENİLİR İNŞAAT ŞİRKETİ OLMAK" 

Öz kaynakları ile proje geliştiren ve üreten bir şirket olarak, inşaat sektöründe 'güven' konusunu önemsediklerini anlatan Doğan Dağ, ailelerin en güvendiği inşaat şirketi olmak yolunda emin adımlarla ilerlediklerini söyledi. Dağ, "Satış sonrası sunduğumuz hizmet anlayışını istanbul'da da sürdürerek, istikrar, güven, şeffaflık, kalite gibi değerlerin sadece sözden ibaret olmadığını göstermek istiyoruz. 

Bugüne kadar projelerimizden satın alan herkes ile birebir görüşüp sıkıntılarını dinleyip çözüm önerileri geliştirdik. Kendi projelerimizde oturduğumuz için 'ben nasıl bir evde mutlu olurum?' sorusunun yanıtını hep evlerimizde cevapladık. Bizi başarıya götüren ve insanların ilk tercihi olmamızı sağlayan da bu oldu" dedi. 



Anadolu'da Bugün



Haber Vatan Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


İnşaat sektöründe 1992 yılından bu yana önemli yatırımlar gerçekleştiren Dağ Mühendislik, başta Konya’da olmak üzere yaklaşık 2 milyon metrekare alan üzerinde inşaat tamamladı. Emlak Konut GYO’nun ihalelerinde sıkça yer alan Dağ Mühendislik, yeni hedef olarak ülke genelinde büyümeyi planlıyor. Dağ Mühendislik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Doğan Dağ, “İstanbul pazarına Emlak Konut GYO güvencesiyle Bahçekent Flora projesiyle giriş yaptık. Hem ülke ekonomisine katkıda bulunacak yatırımlar yapıyoruz, hem de hedeflerimizi biraz daha yükselttik” dedi.


3 proje geliyor

Bahçekent Flora’da bitmek üzere olan 1.000 konut ve 260 ticari alan bulunduğunu anlatan Dağ, “Yakında Tual Adalar diye Kartal’da bir projemiz olacak. Yaklaşık 570 konutluk proje. Önümüzdeki yıl Mart-Nisan gibi ‘Tual Bahçekent’ diye bir projemiz olacak. İçerisinde yaklaşık 2 bin konut, özel hastane, özel okul, yurtlar ve ticari üniteler yer alacak. Büyük bir şehir konseptinde planlandı. Bu üç projenin toplam değerinin 2.2 milyar lira olması öngörülüyor” diye konuştu.


Tual markası

Bugüne kadar yaklaşık 8 bin konut üretimi yapan Dağ Mühendislik’in, yurt, AVM, okul, hastane gibi sosyal donatıları da hayata geçirdiğini belirten Doğan Dağ, şunları söyledi: “Sadece inşaat sektöründe hizmet veren şirketimizin gelecek vizyonu çerçevesinde, başta İstanbul’da olmak üzere Türkiye’nin pek çok şehrinde ‘Tual’ adıyla olmaya devam edeceğiz. 2016 yılı sonunda 1.000 konuta ulaşmayı hedefliyoruz. İstanbul, Ankara ve Konya’da projeler planlıyoruz.”


Konya’nın ilk outlet’ini inşa etti

DAĞ Mühendislik Novada Outlet Konya’yı da inşa etti. Geçtiğimiz yaz kapılarını açan ve Konya’nın ilk outlet alışveriş merkezi olma özelliği taşıyan Novada Outlet Konya, 100 milyon dolar yatırım değerine sahip. Alışveriş merkezi, 127 mağaza, 30 kafe restoran ve eğlence alanlarından oluşuyor.


Vatan 


projeye sor



Geri Dön