29 / 03 / 2024

Tual Bahçekent’te fiyatlar 230 bin TL’den başlıyor!

Tual Bahçekent’te fiyatlar 230 bin TL’den başlıyor!

Firma: Dağ Mühendislik

Proje: Tual Bahçekent

Değerli bölgelere yaptığı yatırımlarla tanınan, Türkiye’nin ikinci en büyük inşaat şirketi Dağ Mühendislik’in yapımı devam eden projesi Tual Bahçekent’in yüzde 30’u lansman sonrası satıldı.



Değerli bölgelere yaptığı yatırımlarla tanınan, Türkiye’nin ikinci en büyük inşaat şirketi Dağ Mühendislik’in yapımı devam eden projesi Tual Bahçekent’in yüzde 30’u lansman sonrası satıldı. Konum olarak şehir parkının hemen yanında olan Tual Bahçekent’te daireler 40 ay vade farksız ödeme seçeneği ile ev sahibi olmak isteyenlerin ilgisini çekiyor.


Emlak Konut GYO güvencesiyle, Dağ Mühendislik’in Başakşehir Bahçekent’te inşa ettiği  Tual Bahçekent   projesinde, toplam 20 blokta 1739 konut bulunuyor. Lansman sonrası yüzde 30’u satılan proje, ev almayı düşünenlere  ister yüzde 3 peşinat, ister 40 ay vade farksiz ödeme kolaylıkları sunuyor.


Konum itibari ile Tem bağlantı noktasına yakınlığı ve yeni yapılacak Kuzey Marmara otoyol bağlantısının merkezi konumunda bulunan Tual Bahçekent Projesi, hemen yanıbaşında bulunan 160.000 metrekarelik şehir parkına komşuluğu ile kent hayatını doğa ile birleştiriyor.


İster yüzde 3 peşinat, ister  40 ay vade…


2018 yılı sonunda teslim edilmesi planlananTual Bahçekent projesinde daireler 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 olarak tasarlandı. İçinde kapalı yüzme havuzu, fitness salonu, sauna, buhar banyosu ve güvenli yürüyüş parkurları yer alan projenin 70.000 metrekaresi yeşil alanlara ayrıldı. Tual Bahçekent’te ev almak isteyenler için daire fiyatları KDV dahil 230 bin TL’den başlıyor. Yatırım merkezi olarak hızla gelişen Başakşehir’de  yükselen projenin; bir senenin sonunda yatırımcısına maksimum kazanç getirmesi bekleniyor.



http://www.dagmuhendislik.com/





Bu haber Taraf Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;




Dağ Mühendislik tarafından Emlak Konut güvencesi ile Başakşehir'de inşa edilen Tual Bahçekent'in yüzde 3o'u satıldı. Proje, ev almayı düşünenlere ister yüzde 3 peşinat, ister 40 ay vade farksiz ödeme kolaylıkları sunuyor. 20 blokta 1739 konuttan meydana gelen Tual Bahçekent projesinde ı+ı'den 4+ı'e kadar bir çok konut tipi bulunuyor. Tual Bahçekent projesinde daire fiyatları 230 bin liradan başlıyor, 573 bin liraya kadar yükseliyor. Teslimlerinin 2018 yılında yapılması planlanan projede, kapalı yüzme havuzu, fitness sabonu, sauna, buhar banyosu ve güvenli yürüyüş parkurları bulunuyor. 



Taraf


Haber Vatan Gazetesi'nde şöyle yer aldı...


Dağ Mühendislik tarafından Emlak Konut güvencesi ile Başakşehir'de inşa edilen Tual Bahçekent'in yüzde 3o'u satıldı. Proje, ev almayı düşünenlere ister yüzde 3 peşinat, ister 40 ay vade farksiz ödeme kolaylıkları sunuyor. 20 blokta 1739 konuttan meydana gelen Tual Bahçekent projesinde ı+ı'den 4+ı'e kadar bir çok konut tipi bulunuyor. Tual Bahçekent projesinde daire fiyatları 230 bin liradan başlıyor, 573 bin liraya kadar yükseliyor. 

Teslimlerinin 2018 yılında yapılması planlanan projede, kapalı yüzme havuzu, fitness sabonu, sauna, buhar banyosu ve güvenli yürüyüş parkurları bulunuyor. 


Vatan


projeye sor



Geri Dön