25 / 04 / 2024

Tuana Evleri Yalova Yolu'na değer katacak!

Tuana Evleri Yalova Yolu'na değer katacak!

Seçkin konut ve iş merkezi projeleriyle Bursa inşaat sektörünün öncü firmalarından olan Alpiş Group, ulaşım projeleriyle Bursa'nın cazibe bölgeleri arasına giren Yalova Yolu'nda 292 dairelik yeni bir projeye start verdi.



Seçkin konut ve iş merkezi projeleriyle Bursa inşaat sektörünün öncü firmalarından olan Alpiş Group, ulaşım projeleriyle Bursa'nın cazibe bölgeleri arasına giren Yalova Yolu'nda 292 dairelik yeni bir projeye start verdi. Dairelerin yanı sıra 23 dükkânın da olacağı Tuana Evleri, Yalova Yolu'na değer katacak. 


Alpiş Group tarafından Yeni Yalova yolunda /A yapımına başlanan "Tuana Evleri" projesinin basın lansmanı yapıldı. Bursa inşaat sektöründe önemli projelere imza atan Alpiş Group yeni projesi Tuana Evleri'ni tanıttı. Yeni Yalova Yolu'nda yapımına başlanan projenin tanıtımında Alpiş Group Yönetim Kurulu Başkanı Sertaç Karaalp, Alpiş İnşaat Genel Müdürü Kerim Karaalp, Alpiş İnşaat Ortadoğu Ülkeleri Satış Sorumlusu Abdülhakim Özalp ve projenin mimarı Hasan Sözüneri yer aldı. Projenin yapıldığı bölgede kurulan satış ofisi ve ömek dairede basın mensuplarıyla buluşan Sertaç Karaalp, projenin detaylarıyla ilgili teknik bilgiler verdi. 

Tuana Evleri'nin 24 bin metrekare arsa üzerinde 292 daire ve 23 işyerinden oluştuğunu söyleyen Karaalp, "Tuana Evleri projemizi 1,5 yıl gibi bir sürede tamamlamayı hedefliyoruz. Lokasyon olarak Yalova Yolu'nu seçtik. 

Çünkü Yalova Yolu'nun kendisine özgü bir cazibesi bulunuyor. Büyükşehir Belediyesi'nce kısa bir süre sonra devreye alınması hedeflenen tramvay hattıyla birlikte bölge daha fazla tercih edilen konuma gelecektir. 2 AVM'ye, terminale yürüyüş mesafesinde olan ve Tofaş, Demirtaş OSB gibi yoğun çalışan kesimin olduğu lokasyondaki yeni projemiz bölgeye ayrı bir değer katacak. 

Yabancı yatırımcılara yönelik de planlanan Tuana Evleri'nin Bursamız'a hayırlı olmasını diliyorum" dedi. 


BURSA'NIN YENİ CAZİBE MERKEZİ

Geçmişte çeşitli medeniyetlere başkentlik yapmış Bursa'nın son dönemde gerek belediyeler, gerekse özel sektör eliyle gerçekleştirilen kentsel dönüşüm projeleriyle kabuk değiştirdiğini söyleyen Karaalp, "Sanayileşmeye bağlı olarak ortaya çıkan çarpık yapılaşmayla oluşan sorunlu bölgeler birer birer ele alınıyor, dönüşüm ve yenileme projeleri peş peşe hayata geçiriliyor. Burada, başta Büyükşehir Belediyemiz olmak üzere, Osmangazi Belediyemize, Yıldırım Belediyemize, Nilüfer Belediyemize ve diğer belediyelerimize, ilgili kurum ve kuruluşlarımıza teşekkür ediyoruz. Yalova Yolu da kentsel dönüşüm kapsamında değerlendirilmesi gereken bölgelerden biridir. 

Bursa'nın yeni cazibe merkezlerinden biri olacak bu bölgeye Alpiş İnşaat olarak biz de damgamızı vurmak istedik ve Bursa'nın birçok simge yapısında imzası bulunan mimar Hasan Sözüneri tarafından projelendirilen Tuana Evleri Projesi'ne karar verdik" şeklinde konuştu. 


TÜRKİYE, YABANCI YATIRIMCILARIN B PLANI

Karaalp'in konuşmasının ardından sözü alan Alpiş İnşaat Körfez Ülkeleri Satış Koordinatörü ve MS Yatırım AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Abdülhakim Özalp ise, "Yabancı yatırımcılar Türkiye'deki projeleri sadece yatırım amaçlı değil kendi yaşamları için adeta bir B planı olarak görüyor. Bursa da yabancı yatırımcıların ilgi gösterdiği kentlerin başında geliyor" dedi. Son olarak konuşan Tuana Evleri' projesinin mimarı Hasan Sözüneri de Alpiş Group'a böyle bir projenin içinde yer alma fırsatı verdiği için teşekkür etti. Bursa'nın simge yapılarına imza atan mimar Sözüneri, Tuana Evleri'nin önemli bir lokasyonda bulunmasının yanı sıra sosyal donatıları ve 14 bin metrekarelik yeşil alanıyla fark yaratacağını belirtti. Alpiş Group Yönetim Kurulu Başkanı Sertaç Karaalp konuşmasının ardından Alpiş İnşaat Genel Müdürü Kerim Karaalp, Alpiş İnşaat Ortadoğu Ülkeleri Satış Sorumlusu Abdülhakim Özalp ve projenin mimarı Hasan Sözüneri ile birlikte basın mensuplarına Tuana Evleri'nin örnek dairesini gezdirdi. 


Bursa Kent



Geri Dön