28 / 03 / 2024

Tuana Evleri'nde ön teslimler 6 Temmuz'da başlıyor!

Tuana Evleri'nde ön teslimler 6 Temmuz'da başlıyor!

Tuana Evleri'nin ön teslimine 6 Temmuz Pazartesi günü başlanıyor. Teslimatlar peyderpey gerçekleşecek ve 5 Eylül'de son bulacak.



Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden olan Kent Konut'un yürüttüğü konut projesi Tuana Evleri'nin ön teslim süreci başlıyor. Topçular Mahallesi Erenler Cedit bölgesinde yer alan konutlarda 6 Temmuz Pazartesi günü C bloktan başlanacak ön teslimler, 5 Eylül'e kadar devam edecek.

 

PRESTİJ PROJESİ 

Kent Konut'un prestij projelerinden olan ve izmit'e yeni ve farklı bir proje kazandıran Tuana Evleri'nde ilk ön teslimlere C-3 Blok'tan başlanıyor. İçerisinde yer alan peyzajıyla dikkat çeken ve her yerde yeşillin farklı bir tonunu göreceğiniz projede 6 Temmuz-1 4 Temmuz arasında 84 dairenin ön teslimleri yapılacak. 


KAT BAHÇELERİ 

Bloklar arasında kat bahçeleriyle süslenmiş olan Tuana Evleri'ndeki ön teslim süreci daha sonra B-3 Blok'taki 55 dairede 21-25 Temmuz günleri arasında gerçekleştirilecek. Ardından C-1/C-2 Bloklar 30 Temmuz-7 Ağustos tarihleri arasında, A-1 Blokta ise 3-8 Ağustos günleri arasında ön teslimler yapılacak. Sosyal tesisi, geniş bir alanı kaplayan süs havuzu, çocuk oyun alanları, dinlenme alanları, basketbol ve voleybol sahaları ile hem büyükler hem çocuklar için günün yorgunluğundan uzak tatili eve getiren bir ortam sunacak konut projesindeki diğer blokların ön teslimleri şu şekilde olacak; B-1 Blok: 10-13 Ağustos toplam 59 daire, B-2 Blok: 1 7-20 Ağustos toplam 59 daire, A2 Blok: 24-29 Ağustos toplam 85 daire, A-3 Blok: 31 Ağustos-5 Eylül toplam 86 daire. Öte yandan Ayışığı Evleri projesinin ön teslimine de 6 Temmuz Pazartesi günü başlanacak. Toplam 34 daireden oluşan Ayışığı Evleri'nin ön teslimleri 9 Temmuz tarihine kadar devam edecek. 


Bizim Kocaeli 


Geri Dön