18 / 04 / 2024

Tuana Evleri'ndeki 6 iş yeri satışa çıkıyor!

Tuana Evleri'ndeki 6 iş yeri satışa çıkıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Kent Konut tarafından inşa edilen ve vatandaşlara farkı bir yaşam alanı sağlayan Tuana Evleri projesindeki 6 adet işyeri ihale ile satışa çıkıyor.




Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Kent Konut tarafından inşa edilen ve vatandaşlara farkı bir yaşam alanı sağlayan Tuana Evleri projesindeki 6 adet işyeri ihale ile satışa çıkıyor. İşyerleri metrekarelerine göre değişen fiyatlarla 24 Mayıs Salı günü açık teklif usulü ile ihalesi yapılacak.


İHALE ŞARTNAMELERİ


Kent Konut’un lokasyon ve ulaşım kolaylığı avantajlarıyla satışa sunduğu Tuana Evleri projesinde bulunan işyerlerinden almak isteyenler, ihaleye ilişkin bilgilere Körfez Mah. Hafız Binbaşı Ca. Yunus Emre Kültür Merkezi 2. katta (Adliye Binası Yanı) yer alan şirket merkezine bağlı Teknik İşler Müdürlüğünden ya da kentkonut.com.tr adresinden ulaşabilecek. İhalelerin şartnameleri idarede bedelsiz görülebilir ve 200,00–TL (İki yüz Türk Lirası) karşılığı Kent Konut İnşaat San. ve Tic. A.Ş./Teknik İşler Müdürlüğü adresinden satın alınabilecek. İhaleye katılacak olanların ihale dokümanını satın almaları ise zorunlu.


İHALE SAATLERİ


İhale 24 Mayıs 2016 Salı günü aşağıda belirtilen saatlerde Kent Konut İnş. San. ve Tic. A.Ş. Genel Müdürlük binasında yapılacak.



Tuana Evleri ndeki 6 iş yeri satışa çıkıyor!


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi



Geri Dön