24 / 04 / 2024

Tuğba Çoşkun ayrılırken 1 milyon dolarlık ev aldı!

Tuğba Çoşkun ayrılırken 1 milyon dolarlık ev aldı!

5 yıllık evliliklerinden Ali Sadi adında bir oğulları olan Tuğba Coşkun ile Mehmet Ali Erbil, 5 Nisan'da boşandı. Boşanma şartlarına göre Erbil Çoşkun'a 1 milyon dolarlık ev, yazlık ve Astoria'daki dairesini verdi...



Mehmet Ali Erbil ile evli olduğu dönemde adının anıldığı Önder Fırat ile Küba'da kaçamak yapan Tuğba Coşkun, eski eşiyle karşı karşıya geldi. Mali'nin "Komşumla eski eşimin ilişkisi ne zaman başladı bilmem ama toplum ve ben enayi yerine konmuşum" sözüne Coşkun'dan yanıt geldi.

'ARTIK BU DAVA BİTTİ'
Eski eşinin mal paylaşımı ve oğlu Ali Sadi'nin velayetini almak için mahkemeye gideceğini duyan Tuğba Coşkun, şunları söyledi: "Önder Bey ile ilgili konuşmam. Mehmet Ali eski defterleri açmasın.
Benim de söyleyecek çok sözüm var ama artık dava bitti. Oğlumun velayeti bendedir. Mal paylaşımı adil şekilde yapılmıştır."

BOŞANINCA SERVET KAZANDI
5 yıllık evliliklerinden Ali Sadi adında bir oğulları olan Tuğba Coşkun ile Mehmet Ali Erbil, 5 Nisan'da boşandı. Boşanma anlaşması şöyleydi: Mali, Coşkun'a 1 milyon dolarlık bir ev alacak. Aylık 10 bin TL nafaka ödeyecek. Coşkun'a 1.5 milyon dolarlık yazlık ile oğluna Astoria'daki dairesini verecek.
Takvim


Geri Dön