25 / 04 / 2024

Tuğbay Kumoğlu: Konut satışında emlak ofisleri etkin fonksiyon!

Tuğbay Kumoğlu: Konut satışında emlak ofisleri etkin fonksiyon!

Emlak Komisyoncuları Odası ile Türkiye Ekonomi Bankası arasında gerçekleştirilen işbirliği, düzenlenen bir toplantı ile oda üyelerine anlatıldı.



Emlak Komisyoncuları Odası ile Türkiye Ekonomi Bankası arasında gerçekleştirilen işbirliği, düzenlenen bir toplantı ile oda üyelerine anlatıldı. 


Toplantıda konu hakkında bilgi veren TEB Bireysel Bankacılık Satış Grubu Direktörü Tuğbay Kumoğlu, "Türkiye Ekonomi Bankası olarak konut kredilerindeki performansımızı arttırmak adına Türkiye genelindeki iş ortaklıklarına çok önem veriyoruz. Şunu da biliyoruz ki konut satışında aracılık eden en etkin fonksiyon emlak ofisleri. Hem yeni konutlar hem de 2. el konutlar için bu geçerli. Eskişehir de bu konuda potansiyeli çok yüksek olan bir yer, Türkiye'de yıllık satılan konutların yüzde 2'si Eskişehir'de satılıyor. Bizde TEB olarak Eskişehir'de 5 şube ile faaliyet gösteren bir bankayız. 5 şubede Eskişehir'de kullanılan konut kredilerinin yüzde 7'sini biz taşır durumdayız. Pazar payımız yüksek ancak bu pazar payını daha da arttırmak gayreti içindeyiz" diye konuştu. 


Hem Eskişehir'in hem de ülkenin kalkınmasının gayrimenkul ve konut satışları daha hızlı bir şekilde olabileceğine inandıklarını söyleyen Kumoğlu," Dolayısıyla bugün burada da hem bu işbirliğini pekiştirmek, hem de bu işbirliğini hızlandırmanın yollarını aramak için bu etkinliği düzenledik. K konuda da emlak oonut kredilerinde faiz oranları ve komisyon oranları bankaları yan yana koyduğumuzda hemen hemen birbirinin aynısıdır. Budalarının bankalardan beklentisi çok hızlı hizmet almaktır. Çünkü vatandaş, konut alacağı zaman hızlı karar verir ve çok kısa sürede işlemlerinin tamamlanmasını ister. İşlemlerin önemli istasyonlarından biri de eğer konut kredisi kullanıyorsa bankada geçen zamandır" ifadelerini kullandı. Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Gazi Çelik de, "Meslektaşlarımıza ne gibi faydamız olabilir diye düşündük. Üyelerimizin yoğun katılımı oldu. Kendilerine teşekkür ediyorum. İş birliğinden gayet memnunuz" şeklinde konuştu. 


Milli İrade


Geri Dön