25 / 04 / 2024

TUI, yeni konseptinin startını Muğla Sarıgerme'den verdi!

TUI, yeni konseptinin startını Muğla Sarıgerme'den verdi!

Dünyanın en büyük turizm gruplarından TUI, ultra lüks yeni konseptinin startını Muğla Sarıgerme'den verdi. Robinson, Iber ve Magic Life'ların ardından 'Seno' markasını yaratan grup, 100 milyon lirayı aşan yatırımla üst segment otelciliğe geçiş yaptı



Dünyanın en büyük turizm gruplarından TUI, ultra lüks yeni konseptinin startını Muğla Sarıgerme'den verdi. Robinson, Iber ve Magic Life'ların ardından 'Seno' markasını yaratan grup, 100 milyon lirayı aşan yatırımla üst segment otelciliğe geçiş yaptı. Yeni konsepte ait ilk otelinin Türkiye'de test edildiğini anlatan Magic Life Türkiye Yöneticisi İskender Anıl, "Türk turizminde lükse ve kaliteye hızlı geçiş var. Yurtdışından da bu böyle görünüyor. Bu nedenle yatırımımızı Türkiye'ye yaptık. Yeni konsepti buradan dünyaya açacağız. Değeri 100 milyon lirayı aşan yatırımlarımız artarak sürecek" dedi.

12 AY AÇIK KALACAK
TUI'nin yeni konsept arayışının altında ayrışmak isteyen turistlerin büyük rol oynadığını vurgulayan Anıl, "Bir kesim lükste farklılık istiyor, yeni bir talep dalgası var. Biz de bu taleplere göre yeni konsepti şekillendirdik. Bu konseptimizin adresi de Sarıgerme oldu. 184 oda ile başladık, sezon sonunda inşaata tekrar başlayıp 320 odaya ulaşacağız" diye konuştu. Otelin 12 ay açık kalacağını da belirten Anıl, doluluk oranının ise önümüzdeki yıldan itibaren yüzde yüze ulaşmasını beklediklerini ifade etti. Oda fiyatları 350 ile 420 TL arasıda değişen otelin pazarlamasını iki yıl boyunca Setur üstlendi.

TEK AĞAÇ KESİLMEDİ
Otelin bir diğer özelliğinin de doğa konsepti olduğunu ifade eden Anıl, bu nedenle Seno'nun sloganını 'doğanın sesini dinleyin' olarak seçtiklerini belirtti. Anıl, "Otelimizin müşteri portföyünde Alman, Rus ve Türk turistler başı çekiyor. Bu ülkelerdeki değişim gruplarına hitap ediyoruz. İsteyenlerin eğlenebileceği, isteyenlerin dinlenebileceği bir konsept var. Buna gündüz dinlence akşam eğlence konsepti diyebiliriz" diye konuştu. Kendine ait koyu bulunan ve her şey dahil konseptiyle çalışan Club Seno, 290 bin metrekare arazi üzerine inşa edildi. İçinde 19 adet bungalov, 184 adet deniz gören oda yer alan otelde inşaat sırasında tek ağaç kesilmedi. Özel çam ve zeytin ağaçlarının yer aldığı bölgede otel içinde kayıt altına alınan 5 bin çam ağacı bulunuyor. 

Sabah


Geri Dön