26 / 04 / 2024

TUI'den Bodrum'daki 9 otele ödül!

TUI'den Bodrum'daki 9 otele ödül!

Muğla'nın Bodrum ilçesinde faaliyet gösteren 9 otele, dünyanın en ünlü tur operatörlerinden TUI tarafından çeşitli kategorilerde ödül verildiği bildirildi



Ödül alan 9 otel için Bodrum Otelciler Derneği'nce (BODER) tören düzenlendi.

Törende, ödül alan La Blanche Resort, Işıl Clup, Royal Asarlık Beach, Sırça Otel, Bodrum Princes, Serpina Otel, Riksos Otel, Clup Magic Life ve Agean Dream isimli 9 turistik otel yetkilisine BODER tarafından teşekkür ve başarı belgesi verildi.

BODER Başkanı Halil Özyurt, törende yaptığı konuşmada, İngiltere'nin başkenti Londra'da kasım ayında düzenlenen fuarda ödüllerini alan otellerin Bodrum'daki diğer otellere de örnek olması gerektiğini söyledi.

TUI'nin 2009 yılında misafir memnuniyeti ve çeşitli kategorilerde Bodrum'daki 9 otele ödül vermesinin sevindirici olduğunu belirten Özyurt, şöyle konuştu:

"Bizde, ödül alan arkadaşlarımıza başarılarının devamını dileyerek bire teşekkür belgesi verdik. Diğer otellerimizin de 2010 yılında turizmimize bu anlamda katkı sunmasını bekliyoruz. Bodrum bir dünya markası. Türkiye'de son 20 yılda turizmde önemli gelişmeler oldu ancak Bodrum Türkiye'nin dünyaya açılan kapısıdır. Biz Bodrum'da turizmin daha fazla gelişmesi için çalışmalarımızı sürdürüyoruz ve çeşitli fuarlara katılıyoruz."

Özyurt 2010 yılında en az 2008 yılındaki turist sayısını yakalamayı hedeflediklerini ifade ederek, "2010 yılında en fazla turisti İngiltere'den bekliyoruz. Önümüzdeki turizm sezonu için Polonya ve Londra fuarlarına giderek Bodrum'un tanıtımı yapıldı. Fuarlarda yüzün üzerinde ücretsiz oda dağıtıldı" diye konuştu.
AA


Geri Dön