19 / 04 / 2024

Tüketici 2009 Kalite Ödülü Göğüş Holding'in

Tüketici 2009 Kalite Ödülü Göğüş Holding'in

Göğüş Holding, 15 Mart Dünya Tüketici Hakları Günü'nde 22. Uluslararası Tüketici Zirvesi'nde "Tüketici 2009 Kalite Ödülü" nün sahibi oldu.



22. Uluslararası Tüketici Zirvesi, Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, sanat dünyasından Seda Sayan, Fatih Ürek, Ece Gürsel, Alişanla beraber Türkiye, ABD, İngiltere, Fransa ve Almanya'dan iş ve siyaset dünyasının önde gelen isimlerinin de katılımıyla Çırağan Sarayı'nda gerçekleştirildi.  

Zirvede yönetim danışmanları, akademisyenler, Türkiye ve yabancı ülkelerden iş dünyası profesyonelleri, tüketici eğilimlerine ve tüketim alışkanlıklarına ilişkin görüş ve değerlendirmelerini katılımcılarla paylaştı. Göğüş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kerem Göğüş "Marka ve İnovasyon" başlıklı workshop'ta konuşmacı olarak yer aldı. Zirvede ayrıca, kurumların tüketici odaklı olmaya ulaşmak için izlemeleri gereken yol haritası çıkarıldı.  

Göğüş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kerem Göğüş konuşmasında: "Göğüş Holding olarak konut ve işyeri üretiyoruz. Bu tip kriz ortamlarında gelecek ve trendler yeniden belirlenir innovasyona önem giderek artar. İnşaat sektöründe innovasyon çalışmaları çok önemli. Biz Göğüş Holding olarak Ar-Ge ekibimizle birlikte innovasyon çalışmaları yapıyoruz. Eko-Sistemli Residenceler, Akıllı Sistem Residencelar ve Class Plus hizmetimiz bu çalışmalarımızın sonucunda çıkmıştır. En iyi projemizden biri olan ve Çankaya Vadi'de konumlanan Trend Residence Çankaya Projemiz bu vizyonla inşaa eidlmektedir." dedi ve Başbakan Erdoğan'ın KDV oranlarındaki düşüş yönündeki açıklamasına ilişkin de "Türkiye de bir innovasyon içinde; Başbakanımız'ın KDV oranındaki düşüşü açıklaması sevindirici ve olumlu bir çalışmadır. Sektörümüzün önemi fark ediliyor. " şeklinde görüşlerini belirtti. 

Tüketici Zirvesi finalinde ise Tüketici Akademisi tarafından her yıl yapılan "Markaların Tüketici Üzerindeki Etkileri" konulu araştırma kapsamında dalında en çok güvenilen markalara verilen "Tüketici 2009 Kalite Ödülü" bu yıl da Göğüş Holding'in oldu. 

Öte yandan, Göğüş Holding, Avrupa Gazeteciler Derneği tarafından 10 Mart 2009 tarihinde  Ankara  Swiss otel'de düzenlenen 2009 yılı Medya Oskarları Ödül Töreni'nde; "En İyi Çıkış Yapan İnşaat Şirketi: Göğüş Holding" ve "En İyi İnşaat Projesi: Trend Residence Çankaya" ile aldığı 2 Medya Oskarının  yanısıra Devlet Bakanı ve Hükümet Sözcüsü Cemil Çiçek'in ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in de ödül aldığı Ankara Radyoevi Derneği (RADEV) Ödül Töreni'nde, Göğüş Holding adına Yönetim Kurulu Başkanı Kerem Göğüş de "Yılın Firması" Ödülü'nü aldı. 


Geri Dön