25 / 04 / 2024

Tüketici aplikasyonlarla mimar oldu!

Tüketici aplikasyonlarla mimar oldu!

Yaratıcı aplikasyonlar sayesinde tüketiciler cep telefonu ve bilgisayar üzerinden iç mimar haline geldi. Pazardaki bu değişimi yakalayan şirketler de rekabet için mobil yatırım atağına kalktı



Son dönemde cep telefonları ve tabletler üzerinden tüketicinin hayatına giren teknolojik uygulamalar, alışveriş alışkanlıklarını da değiştirmeye başladı. Özellikle evle ilgili dekoratif uygulamaların kolayca yapılabilmesi için tüketiciye sunulan imkânlarla, müşteriler de adeta birer iç mimar haline geldi. Yeni aplikasyonlarla evin ve odaların fotoğrafı telefona yüklenip badanadan fayanslara kadar her türlü uygulama denenebiliyor. Bu da hem tüketici hem de sektördeki şirketlere maliyet çıkarmadan en doğru tercihi yapma lüksü sunuyor. 


İLGİ SÜREKLİ ARTIYOR 


Bu uygulamayı pazarlama faaliyetlerinde kullanan firmalardan biri de Kale Yapı Ürünleri oldu. Kale Yapı Ürünleri Grubu Pazarlamadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Bahadır Kayan, bu amaçla kale360.com sitesini kurduklarını söyledi. Buradaki uygulamayla tüketicilerin banyolarını nasıl dizayn edebileceğini gördüğünü belirten Kayan, "Sitemize bir yılda 10 bin 128 üye aldık. Çizilen proje sayısı 14 bin 168 oldu. Sitenin ziyaretçi sayısı ise 316 bin 257 kişiye çıktı. Biz dijital altyapıyı iyi kurduk. Kale360 web sitemizle önemli bir aşama kaydettik" dedi. Tüketici trendlerinin son yıllarda daha çok ahşap ve doğal görünümlü ürünlere doğru kaydığını açıklayan Kayan Kalebodur, Çanakkale Seramik ve Kale Banyo markalarıyla tasarıma önem verdiklerinin altını çizdi. 


ÇAN SERAMİK ÜSSÜNE DÖNÜŞTÜ


Bahadır Kayan, firmanın ağırlıklı üretimini gerçekleştirdiği Çanakkale'nin Çan ilçesinde geçtiğimiz temmuz ayında 45 milyon TL'lik yatırımla 6.5 milyon metrekarelik bir sırlı granit tesisi yaptıklarını söyledi. Kayan, "Bu yılın son çeyreğinde ise 100 milyon TL'lik yatırımla granit tesisini açacağız. Çan, 66 milyon metrekarelik üretim alanıyla seramik üssü haline geldi" dedi. 



Sabah





Geri Dön