19 / 04 / 2024

Tuluyhan Uğurlu'dan As Merkez buz pistinde konser!

Tuluyhan Uğurlu'dan As Merkez buz pistinde konser!

Piyanosunu Nemrut Dağından İstanbulun zirvesi Saphhiree, antik tiyatrolardan fabrikalara, Haydarpaşa Garından Kapalıçarşıya kadar halkın olduğu her yere taşıyan Uğurlu, bu kez Bursada buz üzerinde çalacak



Piyanist Tuluyhan Uğurlunun farklı mekanlardaki yolculuğu sürüyor. Sanatçı, Van Depremi dolayısıyla ertelenen Cumhuriyet konserini 11 Aralık Pazar günü saat 16.00da Bursa As Merkez Outlet Centerın buz pistinin ortasında gerçekleştirecek. Konseri 5000 kişinin izlemesi bekleniyor.

Tuluyhan Uğurlu konserde Senfoni Türk ve Mustafa Kemal Atatürk ve Güneşin Askerleri isimli eserlerinden bölümler seslendirecek. As Merkez ve Bademli Rotary Kulübü tarafından düzenlenen konser ücretsiz olarak izlenebilir.

Tuluyhan Uğurlu daha önce nerelerde konser vermişti:

Tuluyhan Uğurlunun farklı mekanlardaki konserleri 2003 yılında Nemrut Dağı zirvesinde verdiği konserle başladı. 2006da Büyük Taarruzun başladığı saat 05.00de piyanosunu Kocatepeye taşıdı. Kapalıçarşıda beş kez konser verdi. Sirkeci ve Haydarpaşa Garlarında defalarca sahneye çıkarak, Doğu Ekspresi isimli eserini seslendirdi. Dünya Başkenti İstanbul albümünün konserlerini İstanbul Arkeoloji Müzesi, Topkapı, Beylerbeyi, Yıldız, Çırağan, Dolmabahçe Saraylarında verdi. Çorumda Karatekin Tuz Mağarasında yerin altında çaldı. Parisin en eski tiyatrosu Theatre Ranelagh'da sahneye çıktı. Sonsuza Kadar İstanbul albümünün gala konserlerini İstanbulun en yüksek binası Sapphirede gerçekleştirdi. Ölümünün 100. Yılında Eskihisardaki evinin bahçesinde büyük ressam ve arkeolog Osman Hamdi Bey için çaldı. Ereğli Demir Çelik Fabrikasında yüksek fırın Ayşenin önünde tüm çalışanlarla birlikte oldu.


Geri Dön