07 / 05 / 2024

Tümer Concept Adana'ya değer katıyor!

Tümer Concept Adana'ya değer katıyor!

Örnek dairesi tamamlanan Tümer Concept'in akıllı evleri sahiplerini bekliyor. Tümer Concept projesi konforlu yaşamın ayrıcalıklarını sunuyor.




Örnek dairesi tamamlanan Tümer Concept'in akıllı evleri sahiplerini bekliyor. Kaliteyi standart olarak gören Tümer İnşaat Genel Koordinatör M. Dinçer Tümer; "Yeşil ve maviyi bir araya getirdiğimiz, bu çok özel projede: çocuklarınız güvenle ve yüksek yaşam standartlarında, huzurlu bir ortamda büyüyecek. Güvenliği ve konforu içerisinde barındırdığı yüksek standartlarla sunan, insana değerini hissettiren bu projenin sakini olmaya bekliyoruz." şeklinde konuştu.  27 yıldır birçok devlet kurumu ve konut inşa eden Tümer İnşaat, bilgi ve tecrübeleri doğrultusunda verdiği hizmetle ve Çukurova Bölgesi nde ürettiği modern yaşam standartlarına uygun konutlarıyla sektörün güçlü temsilcilerinden biri oldu. 


Mavi bulvardaki 4+1 projede açık yüzme havuzlu, kapalı otopark, bay-bayan sauna, tuz odası, hobi odası, kapalı spor salonu, çocuk oyun alanı ve daha birçok sosyal alanları olan Tümer Concept konforlu yaşamın ayrıcalıklarını sunuyor.


Posta Çukurova Gap


Geri Dön