19 / 04 / 2024

Tuna, farklı tasarımlarıyla İSMOB’da!

Tuna, farklı tasarımlarıyla İSMOB’da!

Kaliteli mobilya üretimini tasarım ve modayla buluşturan Tuna Ofis ve Tuna Ev, dünyanın üçüncü en büyük mobilya fuarı olan İSMOB’da yerini alıyor.



Kaliteli mobilya üretimini tasarım ve modayla buluşturan Tuna Ofis ve Tuna Ev, dünyanın üçüncü en büyük mobilya fuarı olan İSMOB’da yerini alıyor. 10-15 Ocak 2017 tarihleri arasında TÜYAP’ta düzenlenecek fuarda, Tuna Ofis günümüzün çalışma hayatı göz önünde bulundurularak tasarlanan ürünleriyle; Tuna Ev ise takım algısından uzak ama birbiriyle kombinlenebilen özgün parçaları barındıran koleksiyonuyla 3. Hol, 324 numaralı stand’da ziyaretçilerini ağırlayacak.


Günümüzün ofis ve ev yaşamını fark yaratan tasarımlarla sunan Tuna, dünyanın üçüncü en büyük mobilya fuarı olan İSMOB’a katılıyor. Tuna Ofis farklı mekanlar için özel tasarlanmış mobilyaları; Tuna Ev ise klasik takım anlayışının dışına çıkan, birbirinden farklı ama uyumlu parçalarıyla 10-15 Ocak 2017 tarihleri arasında TÜYAP’ta düzenlenecek fuarda yerini alıyor.


Tuna Ofis, masa başı çalışanların sayısının hızla arttığı günümüzde daha sık görülen bel, sırt, boyun ve kas ağrılarının önüne geçen ergonomik tasarımlı koltukları, ahşabın sıcaklığını yansıtan masaları, açık ofislere yönelik çalışma grupları ve dinlenme / karşılama alanlarına renk katan sofalarıyla modern ofis yaşamının tüm beklentilerini karşılıyor.


Tuna Ev ile kendi takımını yarat!

Tuna Ev’in yeni koleksiyonunda ise, farklı malzemeler bir arada kullanılarak evlerde akışkan bir hava yaratılıyor. Mermer, cam ve farklı renklerde ışıltılı metal kullanımlarının ön plana çıktığı koleksiyonda, klasik takım anlayışının dışına çıkılıyor ve birbirinden farklı ama uyumlu ürünler bir arada kullanılıyor. Tüm ürün gruplarında geçerli olan bu yeni yaklaşım, yemek masanızı istediğiniz sandalye ve büfeyle, yatağınızı farklı bir koleksiyondan komodin ve şifonyerle kombinlemenize olanak tanıyor. Metrekarelerin giderek küçüldüğü günümüzde, Tuna Ev’in sunduğu bu fırsat ile evler, ihtiyaç ve beğeniler çerçevesinde kurgulanan birer ‘mutluluk alanı’na dönüşüyor.


2016 yılında Suudi Arabistan’da açtığı mağazayla yurt dışı yatırımlarına başlayan ve 2017 yılında Avrupa’nın çeşitli bölgelerinde açmayı planladığı acenteler ile dış pazardaki payını artırmayı hedefleyen Tuna, Türkiye’den ve yurt dışından binlerce sektör temsilcisinin de katılacağı fuarda, 3. Hol, 324 numaralı stand’da ziyaretçileriyle buluşacak.


Geri Dön