24 / 04 / 2024

Tuna Ofis Hollanda’da showroom açtı!

Tuna Ofis Hollanda’da showroom açtı!

’Bugünün ofis yaşamı, bugünün tasarımı’ sloganıyla hizmet veren Tuna Ofis, uluslararası pazarlarda büyüme hedefi doğrultusunda, Hollanda’nın Rotterdam şehrinde yeni showroomunu açtı.



’Bugünün ofis yaşamı, bugünün tasarımı’ sloganıyla faaliyetine devam eden Tuna Ofis, uluslararası pazarlarda büyüme hedefini hayata geçiriyor. Firma, Hollanda’nın Rotterdam şehrinde yeni showroom açtı.


Ofis mobilyalarında uzmanlaşan Tuna’nın ergonomi ve fonksiyon konusundaki birikiminin yanı sıra, geniş ürün yelpazesini Avrupa’nın hizmetine sunacak.


Şirket, yakın zamanda içerisinde İngiltere ve Fransa’da da showroom açmayı hedefliyor. Ar - Ge altyapısıyla yurt dışı yatırımları hızlandırılacak.


Tuna Girsberger Genel Müdürü ve Tuna Ofis Satış ve Pazarlama Bölüm Başkanı G. Mehmet Arda, “Avrupa’nın en önemli merkezlerinden Hollanda’nın ardından; İngiltere ve Fransa pazarlarına yönelik çalışmalarımız hızla devam ediyor. Gelecek yıl için Avrupa ve Orta Doğu’daki fuarlarda da aktif olarak yer alacağız. Hedefimiz, üretimimizin yüzde 40’ını ihracat için kullanmak” şeklinde açıklamalarda bulundu.



Milliyet


Geri Dön