19 / 04 / 2024

Tuncer Çakmaklı kimdir?

Tuncer Çakmaklı kimdir?

Mimar Tuncer Çakmaklı kimdir? Mimar Tuncer Çakmaklı, bugüne kadar hangi projelere imza attı? Mimar Tuncer Çakmaklı, bugün çalışmalarına devam ettiği Tuncer Çakmaklı Mimarlık'ı ne zaman kurdu? İşte Tuncer Çakmaklı...



Tuncer Çakmaklı kimdir?

Tuncer Çakmaklı, yüksek lisans eğitimini Almanya'da tamamlamış ve 30 yıllık profesyonel uluslararası mimarlık tecrübesi ile başta Almanya ve Türkiye olmak üzere çeşitli ülkelerde proje yönetmiştir. Profesyonel çalışmalarına paralel olarak Karlsruhe Teknik Üniversitesi-Rwth-Aachen Teknik Üniversitesi ve MSGSÜ'de genç mimarların eğitimine katkıda bulunmuştur.


Tuncer Çakmaklı Mimarlık

Şehir planlamasından kapı kolu tasarımına kadar her ölçekte tasarım ve projelendirme hizmetlerini bir bütünlük içinde her türlü hacim ve büyüklükteki geliştirme veya uygulama projelerine hizmet vermekteyiz.


Uzmanlık Ağı

TÇA olarak müşterilerimize çözüm üretmek için mükemmel bir tasarım takımının çalışkan ve iletişimi güçlü çok yönlü bir uzmanlar ağı ile en doğru çözümü sunmaktayız. Takımımız ile yapmış olduğumuz projelerde yarattığımız güçlü çalışmalar ve deneyimler geniş uzman ağımız ile müşterilerimize ihtiyaç duydukları hizmetleri en üst düzeyde sonsuz bilgi ile buluşturmaktadır.


Takım Tuncer Çakmaklı koordinasyonu ile yönetilmektedir. Tuncer Çakmaklı yüksek lisans eğitimini almanya da tamamlamış ve 30 yıllık profesyonel uluslararası mimarlık tecrübesi ile başta almanya ve türkiye olamak üzere çeşitli ülkelerde projeleri yönetmiştir. Profesyonel çalışmasına parelel olarak Karlsruhe Teknik Üniversitesi-RWTH-Aachen Teknik Üniversitesi ve Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi’nde sürekli genç mimarların eğitilmesine katkıda bulunmaktadır.


Çözüm olarak tasarım


Araştırma ve tasarım düşüncelerinin modelleşme süreci müşterilerimizin bütçelerinin en üstün düzeyde oragnizasyonunu gerçekleştirebilmektedir. Bu süreç eskizler-çizimler, dijital modellemeler ve maketlerle desteklenerek tecrübelerimizin, araştırmalarımızın sonuçlarını kontrol ederek müşterilerimize hacimsel ve kütlesel algıları sunmakta ve uygulama için en ekonomik ve en doğru çözüm bulunana kadar yürütülmektedir. Tasarımın her noktası müşterilerimizin ihtiyaçlarını ve beklentilerine cevap verebilecek boyuta gelene kadar araştırılmaktadır.


Portfolyomuz yeni yapılardan restorasyon uygulamalarına kadar, kentsel tasarımdan sanayi yapılarına kadar (Kocaeli Serbest Bölgesi-Bursa Sebze–Meyve ve Balık Hali)her ölçekte kapasitemizi sergilemektedir.


Güvenilir Hizmet

Çok sayıda bireysel-kurumsal müşterilerimize karşın, TÇA olarak kentsel tasarımda Almanya ve Türkiye’de bazı belediyeler, Almanya-İsviçre-Avusturya-Danimarka-Macaristan-İspanya devletlerinin dışişleri bakanlıkları müşterilerimiz olarak bizlere güvenmişlerdir. Bununla birlikte Alman Kızılhaç I ve Alman Katolik Kilisesi projelerini bizlere emanet etmişlerdir.




Geri Dön