25 / 04 / 2024

Tureks Stone'dan doğal dekorasyonda banyo keyfi!

Tureks Stone'dan doğal dekorasyonda banyo keyfi!

Dekorasyonda dünya markası Tureks Stone, doğanın tüm renklerini banyolara yansıtıyor. Doğal taşların çarpıcı çizgilerini özgün tasarım anlayışıyla banyo dekorasyonuna kazandıran Tureks Stone, doğallığı tercih edenlere ideal çözümler sunuyor.



Tureks Stone, yenilikçi tasarım anlayışıyla trend yaratan koleksiyonlara imza atıyor. Tureks Stone'un banyolara özel yüzlerce farklı ve çekici dekoratif ürünü ise özgün kombinasyonlar oluşturulmasına imkan sağlıyor.


Doğanın tüm renkleri

Tureks Stone'un banyolara görsel zenginlik ve estetik kazandıran koleksiyonları doğanın tüm renklerini barındırıyor. Koyu ve açık renk tonlarından karma renklere kadar geniş bir renk skalasında orijinal tasarımlar sunan Tureks Stone, banyo büyüklüklerine uygun ebatlarıyla en ideal çözümleri sunuyor. Özel kesim yekpare mermer plakalardan farklı geometrik form ve desenlere kadar sınırsız seçenekler sunan Tureks Stone koleksiyonları, banyolara kattığı derinlik ve doğal dekoratif görünümle fark yaratıyor.   


Doğal taşların türüne göre alacalı tonlar, ebruli desenler, geçişli tonlar, karma renkler, doğal lekeli formlar, sade ve yalın çizgiler, kabartmalı tonlar, yakın tonların geçişkenliği, kontrast renk kombinasyonları, mozaik form ve desenlere sahip olan Tureks Stone koleksiyonları, orijinal bir tasarım anlayışını banyo dekorasyonuna başarıyla yansıtıyor.



Geri Dön