28 / 03 / 2024

Tureks Stone'dan ev ve ofislere yeni Elevations koleksiyonu!

Tureks Stone'dan ev ve ofislere yeni Elevations koleksiyonu!

Doğal taş ürünleriyle dünyada trend yaratan marka olarak öne çıkan Tureks Stone, ev ve ofis yaşamına derinlik kazandıran ve dört çeşit doğal renk seçeneği olan Elevations koleksiyonu ile mekanlara farklı bir cazibe kazandırıyor.



Türkiye'nin dünyaca ünlü taşlarını en ileri üretim teknolojilerini kullanarak spesifikasyonlarına uygun olarak işleyen ve yenilikçi tasarım anlayışıyla trend yaratan koleksiyonlara imza atan Tureks Stone, Elevations koleksiyonu ile ev ve ofis duvarlarına görkemli bir derinlik katıyor.


Dünya genelinde yoğun ilgi gören Elevations koleksiyonu, farklı kalınlıklarda bloklardan oluşan katmanlı yapısıyla örüldüğü duvarlara doğal bir görünümün yanı sıra çarpıcı bir derinlik efektini yansıtıyor. Dört çeşit renk alternatifi ile farklı dekorasyon ürünleriyle uyum sağlayan Elevations serisi, özellikle oval ve kavisli duvarların geometrik uyumsuzluğuna dekoratif  ve şık bir görünüm kazandırıyor.


Mermer, kireç taşı ve travertenden yapılan ve honlama tekniğiyle işlenen Elevations koleksiyonu, dekorasyonda doğal malzemeyi tercih edenler açısından tasarım anlayışıyla öne çıkan ürünlerin başında geliyor. Tureks Stone'un Champagne, Diana Royal, Glacier ve Seashell olmak üzere dört model ve dört farklı doğal renkten ürettiği Elevations koleksiyonu, zeminden ya da tavandan özel aydınlatma teknikleri ile buluştuğunda mekanlara çok daha etkileyici bir ambiyans sağlıyor.


Ev ve ofis yaşamının her alanı için uygun renk ve modeller sunan Elevations koleksiyonu, Tureks Stone'un yer mermeri ürünleriyle de güçlü bir kombinasyon oluşturuyor. 


Geri Dön