27 / 04 / 2024

Turgay Genç'ten işadamlarına yatırım çağrısı!

Turgay Genç'ten işadamlarına yatırım çağrısı!

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, "Bir Avrupa kentinin özelliklerini taşıyan planlamaya sahip ilçemiz, büyük çaplı spor, sağlık, sanayi, tarım ve lüks konut gibi projeler için müsait" dedi...




Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, Antalyalı işadamlarını Antalya'nın geleceği ve planlı tek rezerve alanı Döşemealtı'na yatırım yapmaya çağırdı. Başkan Genç, "Bir Avrupa kentinin özelliklerini taşıyan planlamaya sahip ilçemiz, büyük çaplı spor, sağlık, sanayi, tarım ve lüks konut gibi projeler için müsait" dedi.Salı Sanayici ve İşadamları Grubu Başkam Muharrem Koç başkanlığında gerçekleştirilen toplantının bu haftaki konuğu Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç oldu. Antalya Tenis İhtisas ve Spor Kulübünde gerçekleşen kahvaltıda konuşan Başkan Genç, "Antalya'nın gelecekteki yaşam alanı" dediği Döşemealtı'na Antalyalı işadamlarını yatırım yapmaya çağırdı. 

Siyasete erken yaşta başladığını belirten Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, "Üniversiteden sonra CHP Gençlik Kolları'nda görev yaptım, daha sonra il yönetiminde görev aldım. 2009 yılında Döşömealtı'ndan belediye başkanı adayı oldum ancak stratejik olarak adaylığım geri çekildi ve meclis üyeliği ve başkan yardımcılığı görevlerinde bulundum. O zaman İd belediye başkanımız başka partiye geçince muhalefette 4 yıl Büyıikşehir Meclis üyesi olarak ilçeme hizmet etmeye çalıştım. Tabiki bu sırada imar ve yerel yönetimler konusunda birçok tecrübeye sahip oldum. 2014 seçimlerinde tekrar belediye başkanı adayı gösterimdim ve yüzde 44 gibi Döşemealtı'nda partimiz için çok ciddi bir oranıyla seçimi kazandık. Göreve başladığımda yanlış yönetimden kaynaklanan birçok sorunla karşı karşyı kaldım. Arsa rezervi olmasına rağmen yetersiz bir bütçe ve aşırı bir borç yüküyle belediyeyi devraldık. 

Gelir gider dengesizliği en büyük sorunumuzdu. 


Antalya Son Haber


Geri Dön