19 / 04 / 2024

Turgay Gökdemir kimdir?

Turgay Gökdemir kimdir?

Yapılan kadro değişikliği ile İBB Yol Bakım ve Alt Yapı Koordinasyon Daire Başkanlığı'na Turgay Gökdemir getirildi. Peki, Turgay Gökdemir kimdir? Turgay Gökdemir, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?



Turgay Gökdemir kimdir?

Turgay Gökdemir, 1970 yılında Elazığ’da doğdu. 1991 yılında Fırat Üniversitesi İnşaat Mühendisliği’nden mezun oldu. Mezuniyetine müteakip özel bir şirket bünyesinde Özlüce Barajı inşaatında saha mühendisi olarak görev yaptı. 


1994 yılında Ulaşım A.Ş. kadrosundan İBB Yol Bakım ve Onarım Müdürlüğü emrinde çalışmaya başladı. 1996 yılında memur olarak girdiği İETT Genel Müdürlüğü’nde Özel Projeler Şube Müdürü, Raylı Sistemler Yapım Şube Müdürü ve Raylı Sistemler Daire Başkanlığı görevlerinde bulundu. 


05.05.2005 tarihinde geçiş yaptığı İBB’de Yol Bakım ve Onarım Müdürlüğünde 1. Bölgeden (Eminönü, Fatih, Eyüp, Z. Burnu, Bayrampaşa, Esenler, Güngören, Bağcılar) sorumlu Müdür Yardımcısı olarak görev aldı. 29 Mart 2009 Yerel Seçimlerinin ardından Başkan Yardımcısı olarak Fatih Belediyesine geçiş yaptı. 


16 Eylül 2009’da İBB Yol Bakım ve Onarım Müdürlüğü Müdür Yardımcılığı görevine geri döndü. 12.11.2009  tarihinde Afet Koordinasyon Merkezi ( AKOM) Müdürü olarak atandı.  2012 Yılı Haziran ayında yeni kurulan Anadolu Yakası Raylı Sistem Müdürlüğüne getirildi. 


Bu arada Bahçeşehir Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Kentsel  Sistemler ve Ulaştırma Yönetimi dalında Yüksek Lisansını tamamladı. Halen Anadolu Yakası Raylı Sistem Müdürlüğü görevine devam eden Gökdemir evli ve biri erkek biri kız, iki çocuk babasıdır.


İBB'nin yönetim şeması baştan sona değişti!



Geri Dön