19 / 04 / 2024

Turgay Kıran: 1 milyar dolarlık GYO kurmak istiyoruz

Turgay Kıran: 1 milyar dolarlık GYO kurmak istiyoruz

Galatasaray Kulübü başkan adayı Turgay Kıran, yönetime gelmeleri halinde 1 milyar dolarlık gayrimenkul yatırım ortaklığı kurup, kulübün Riva ve Florya'da bulunan arazilerini değerlendirmek istediklerini açıkladı.



Galatasaray Kulübü'nün olağan seçimli genel kurulunda başkan adayı olan isimlerden Turgay Kıran, yönetime gelmeleri halinde sıcak para konusunda sorunları olmayacağını söyledi.


Uluslararası bankalarla ön çalışmalar yaptıklarını vurgulayan sarı-kırmızılı başkan adayı, çantalarında önemli mali projeler bulunduğunu aktararak, şöyle konuştu:


"Gayrimenkul yatırım ortaklıkları kurup, Riva ve Florya'da bulunan arazilerimizi değerlendirmek istiyoruz. Kazandırılacak yeni arazilerle birlikte 1 milyar dolarlık gayrimenkul yatırım ortaklığı kuracağız. Bunun çalışmalarını yaptık. Otel, tatil köyü yapmak istiyoruz. Galatasaray'a bundan sonra düzenli bir gelir kazandırmak, bu paralarla da borçlarımızı kapatma taahhüdüyle geliyoruz."


Kıran, özellikle körfez sermayesinin değerli markalarla iş yapma hevesi içinde olduğunu kaydederken, "Yeni enstrümanlar sunacağız ve ciddi para bekliyoruz.  Körfez ve Çin sermayesine Galatasaray'ı açacağız. İş birliği yapacağız. Galatasaray uluslararası bir marka ve Türkiye'deki iki bankayla çalışma zorunluluğumuz yok" şeklinde konuştu.



AA





Geri Dön