29 / 03 / 2024

TÜRGEV'in yeni merkez binasının açılışı gerçekleşti!

TÜRGEV'in yeni merkez binasının açılışı gerçekleşti!

Türkiye Gençlik ve Eğitime Hizmet Vakfı'nın Eyüp'teki yeni merkez binasının açılışına katılan Yönetim Kurulu Üyesi Bilal Erdoğan, "Eyüp Sultan'ın manevi atmosferine çok yakınız" dedi..



Türkiye Gençlik ve Eğitime Hizmet Vakfı'nın (TÜRGEV) Eyüp'teki yeni merkezinin resmi açılışı dün yapıldı. Eyüp Sultan Camisi'ne 500 metre mesafedeki binanın açılış törenine TÜRGEV Yönetim Kurulu Üyesi Bilal Erdoğan da katıldı. "Fatih'teki yerimizden buraya taşındık. İnşallah nice yurt hizmetlerimizi, eğitim hizmetlerimizi, burs hizmetlerimizi buradan yürütmeye devam edeceğiz" diye konuşan Erdoğan, TÜRGEV'in imkanlarının genişlediğini vurguladı. Erdoğan, şunları kaydetti: "İki binamız var. Otopark imkanımız var. Eyüp Sultan'ın manevi atmosferine çok yakınız. Burası bizim için güzel bir merkez olacak." 


YÜZDE 100 BÜYÜDÜ 

TÜRGEV Yönetim Kurulu Başkanı Arzu Akalın da, vakfın kapasitesini 2014 yılında yüzde 100 artırdığını belirtti. Fatih'teki binanın artık kendilerine yetersiz kaldığını söyleyen Akalın, "Burada çok daha güzel faaliyetler gerçekleştirmeyi düşünüyoruz" dedi. 


KATILIM YOĞUNDU 

Açılış törenine AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci, AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı Özlem Zengin Topal, Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu, Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın ve Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta da katıldı. 


20 YURT, 4 MİSAFİRHANE 

Türkiye Gençlik ve Eğitime Hizmet Vakfı (TÜRGEV), okul öncesi ile ilk-orta ve lise eğitimi için de kurumlar açıyor. Şu anda 20 yurdu, 4 misafirhanesi bulunan TÜRGEV; 19 yılda verdiği bin 122 mezunu ve 3 bin 691 öğrencisiyle Türkiye çapında varlığını sürdürüyor.


Sabah


Geri Dön