25 / 04 / 2024

Turgutlu Belediyesi eski hizmet binası restore ediliyor!

Turgutlu Belediyesi eski hizmet binası restore ediliyor!

Manisa'daki Turgutlu Belediyesi eski hizmet binasında başlatılan restorasyon çalışmaları tamamlanıyor.




Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Turgutlu Belediyesi eski hizmet binasında başlatılan restorasyon çalışmaları son sürat devam ediyor. Çalışmaları inceleyen Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, kısa süre sonra mekanın Turgutlu’nun uğrak mekanlarından biri olacağını belirtti.


Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Yol Yapım ve Onarım Daire Başkanı Fevzi Demir, Turgutlu Koordinasyon İşleri Müdürü İbrahim Kutar ile birlikte çalışmaların devam ettiği binayı inceledi.


Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu konuyla ilgili olarak “Sadece binanın içinde çalışma yapmıyoruz. Çevresinde de bir çalışma yapacağız. Detaylandırmadan sonra hangi amaçla kullanacağımıza karar verdikten sonra bir çalışma ortaya çıkacak. Yapılan çalışmanın uzun sürmesinin sebebi her aşamanın Anıtlar Kurulu’nun onayından geçmesinden kaynaklanıyor. Sonuna geldik, yakında Turgutlulu hemşehrilerimizin hizmetine sunacağız. Turgutlu’muza hayırlı olsun” dedi.


Manisa Büyükşehir Belediyesi



Geri Dön