24 / 04 / 2024

Turgutlu İmam Hatip Ortaokulu için ilk kazma vuruluyor!

Turgutlu İmam Hatip Ortaokulu için ilk kazma vuruluyor!

Devlet Hastanesinin yeni yerine taşınmasının ardından boşalan eski hastane alanına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Turgutlu ziyaretinde sözünü verdiği İmam Hatip Ortaokulu için ilk kazma vuruluyor.



İhalesi 4 Mart'ta yapılan ve 5 milyon 122 bin 250 TL'ye ihale edilen inşaat 550 günde tamamlanarak öğretime açılacak. AK Parti Turgutlu İlçe Başkanı Mürşit Gedizli, "Turgutlumuza yeni ve modern bir okul daha kazandırıyoruz. Öğrenci kardeşlerimiz ve ailelerine hayırlı olsun" diye konuştu.



Sabah Egeli






Bu haber Yeni Asır Gazetesi'nde şöyle yer aldı:




Turgutlu Devlet Hastanesi'nin yeni yerine taşınmasının ardından boşalan eski hastane alanına, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın ilçe ziyaretinde sözünü verdiği imam hatip ortaokulu inşa edilecek. Okulun temeli önümüzdeki günlerde atılacak. 5 milyon 122 bin liralık harcamayla yaptırılacak okul 550 günde tamamlanarak eğitim öğretime açılacak. Eski devlet hastanesi arsasının Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın sözü ve desteğiyle Milli Eğitim Bakanlığı'na devrinin sağlandığını belirten AK Parti Turgutlu İlçe Başkanı Mürşit Gedizli, "İhalenin ardından okul için ilk kazma vurulacak" dedi.



Yeni Asır


Geri Dön