23 / 04 / 2024

Turizm masaya yatırılacak!

Turizm masaya yatırılacak!

Mustafa Çaltı 'Turizm Sektöründe işverenlerin ve Çalışanların Uyum Yeteneklerinin Arttırılması Projesi'nin bilgilendirme toplantısının 29 Ağustos 2014 Cuma günü Saat 9.30 da Edremit Adramis Termal Otelde yapılacağını açıkladı.



"Turizm sektöründe işverenlerin ve çalışanların uyum yeteneklerinin arttırılması projesi" bilgilendirme toplantısı Bakanlık düzeyinde katılım ile başlıyor. İl Kültür ve Turizm Müdürü Mustafa Çaltı 'Turizm Sektöründe işverenlerin ve Çalışanların Uyum Yeteneklerinin Arttırılması Projesi'nin bilgilendirme toplantısının 29 Ağustos 2014 Cuma günü Saat 9.30 da Edremit Adramis Termal Otelde yapılacağını açıkladı. 


Turizm sektöründe işveren ve çalışanların uyum yeteneklerinin geliştirilmesi ile hizmet kalitesinin arttırılması için bu toplantının düzenleneceğini belirten Çaltı. 'Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından hazırlanarak. Avrupa Birliği katılım Öncesi Mali Yardım Araç (IPA) kapsamında uygulamaya konan Turizm Sektöründe İşverenlerinin ve Çalışanların Uyum Yeteneklerinin Arttırılması Projesi' (TUYUP) kapsamında. 29 Ağustos 2014 Cuma günü Bakanlığımızın ev sahiplinde "Bilgilendirme Toplantısı  gerçekleştirilecek Turizm İşletme Belgeli tesislerdeki işverenlere ve çalışanlara yönelik olarak mesleki işbaşı ve yabancı dil eğitimleri verilmesi. Turizm işgücü araştırması yapılması. Yeşil Yıldız Belgesi nin teşvik edilmesi amacıyla konaklama tesjsierıne oğıbm danışmanlık hizmetleri venlmesi gibi konular uzennde durulacak" bilgisini verdi. Kültür ve Tunzm Bakanlığının, ev sahipliğinde (TUYUP) Projesi kapsamında gerçekleştirecek Bilgilend.rme Toplantısı'na katılımın sağlanmasının ilimiz turizmine olumlu etkilen olacakını dile getiren Mudur Çallı, toplantıya tüm işletme belgeli tesislerden, seyahat acente sahiplerinden. Su Sporu. Gezi Teknesi sahiplennden turızmîe ilgili sivil toplum kuruluşlarından en az ikişer kişinin katılacağını belirtti. 



Balıkesir Yeni Haber 



Geri Dön