28 / 03 / 2024

Turizm sektöründe yükselişe geçti!

Turizm sektöründe yükselişe geçti!

Bu kuruluşlardan bir tanesi de turizmde yerli sermayenin yükselen değeri Akropol Nom İnşaat ile temelleri atılan ve tüm yatırımlarını Akropol adı altında toplayan firma; Resort SPA ve Termal Şehir yatırımlarıyla turizm sektöründe oldukça iddialı.



Akropol Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Kuru, "Şirketimiz, başta yapı-inşaat sektörü olmak üzere pek çok alanda faaliyet göstermektedir. Birden çok sektörde yer alarak ülkemizde her alanda iyi hizmet sunmak istiyoruz. 


Akaryakıt alanında As Petrol, turizm ve otelcilik >,'$ sektöründe Emek Tur a I ve Akropol, inşaat sektöründe Nom f İnşaat, tarım ve hayvancılık sektöründe Akgrup, devre-mülk işletme sektöründe Aktermo ve jeotermal kaynak alanında ise Aktermal markalanyla müşterilerimize uzun yıllardır hizmet vermekteyiz" dedi. 


Turizm ve inşaat sektöründe prestijli projeler hayata geçiren Akropol, Alanya ve  Ankara  Beypazan'ndaki yatırımları üe adından sıkça söz ettiriyor. 


Alanya'da yer alan Akropol Otel üe 24 yüdır misafirlerini özenle ağırlayan firma, Resort & SPA adı altında yenilenen konseptiyle alternatif turizme yeni bir soluk kazandırmaya hazırlanıyor. 

Ayrıca Beypazan'nda hayata geçirdiği "Termal Şehir" projesi üe Avrupa ve Türkiye'nin en büyük termal tatü şehrini kuruyor. 


BÜYÜK "ŞEHİR" PROJESİ Yaklaşık 1 milyar liralık yatırımla ve Nom inşaat güvencesiyle inşa edüen Akropol Termal Şehir projesi, 7 etaptan oluşuyor. Toplam 1453 daire sayısı bulunan proje, 36 bin devremülk, ultra-lüx villalar, termal tesisler arasındaki Türkiye'nin ve Avrupa'nın en büyük aqua parkı, 4.500 kişilik Türkiye'nin en büyük termal kongre merkezi ve Beypazan'nm ilk sinema salonu bulunuyor. Onun yanı sıra VIP aile havuzlan, alışveriş merkezi ve daha birçok sosyal olanağı da bünyesinde barındırıyor. 


Termal Şehir hakkında bilgi veren Fatih Kuru "Termal kaynaklan, 600 yıllık çarşısı, tarihi konakları ve doğal güzellikleriyle bir sayfiye yeri olan Beypazan'nda ciddi bir termal potansiyel var. Biz de var olan potansiyeli ortaya çıkarmak ve Beypazan'm sağlık turizminin başkenti olarak markalaştırmak adına bu projemizi başlattık. 


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'm 2023 vizyonunda da Beypazan'ndaki termal suları ve yapüacak tesisleri işaret ederek Ankara'nın termal turizmin başkenti olacağım belirtmesi bize yeni ufuklar açtı. Biz 2023 vizyonundan beslenerek projemizi hayata geçirmeye başladık. 

Zaten bu bölgede Türkiye'nin en büyük "şehir" projesini inşa etmek en büyük hayalimizdi. 


Projeye başladığımız ilk andan itibaren sadece konut yapmayı değil, sağlıkla dolu bir yaşam merkezi oluşturmayı planladık. 

Bu doğrultuda da termal suyun mucizesinden her şekilde yarar lanma imkanı sunduk. Projemiz de vatandaşlar tarafından yoğun ilgiyle karşılanıyor çünkü bittiğinde Beypazan'nda yeni bir şehir kurulmuş olacak" diye konuştu. 

YENİ BİR BOYUT Alanya'da yer alan Akropol Otel ile 24 yıldır misafirlerini özenle ağırlayan firma yenilenen konseptiyle alternatif turizme yeni bir boyut kazandırıyor. Bundan sonraki hizmetlerine Akropol Resort & SPA ile devam edecek olan otel, birçok yeniliği bünyesinde barındırıyor. Yapılan Ar Ge çalışmaları sonucunda geliştirilen projede bay ve bayanlara özel olarak dizayn edilen pek çok alan mevcut. Modern anlayışla döşenmiş odalar, bay ve bayanlar için ayrı yüzme havuzları, hamam ve saunalar, spa merkezi, buhar banyosu. VIP aile havuzları ve masaj odaları yer alıyor. Ayrıca çocukların unutulmadığı projede yer alan Mini Club ile hem çocuklar eğleniyor, hem de ebeveynler tatilin keyfini doyasıya yaşama imkanı buluyor. 


HER MEVSİM TATİL İMKANI 


Akropol Yönetim Kurulu Üyesi Kuru; "Sadece yaz mevsiminde değil tüm aylarda tatil yapmak isteyenler için de Akropol Resort & SPA'da devre tatil sistemimiz mevcut. Bu sistem sayesinde herkes ailesiyle birlikte her mevsim mutlu bir tatil geçirebilir. Üstelik sadece Türkiye sınırları içinde değil. 


Çünkü RCI sistemiyle herkes yıl içerisinde tatilini istediği bir ülkede geçirme şansına sahip. 


Biliyonız ki yurtdışında tatü yapmak her zaman lüks ve masraflı olarak biliniyordu fakat bu sistem üe yurt içinde tatü fiyatına yurtdışında uzun süre tatil yapmak mümkün. Akropol Resort & SPA ve Termal Şehir'de de yer alan karşılıklı devre tatil değişim sistemi ile herkes istediği ülkede tatil yapabilecek" diye konuştu. 


Posta Ankara 


Geri Dön