20 / 04 / 2024

İSG Airport Hotel’e Tripadvisor'dan Mükemmellik Sertifikası!

İSG Airport Hotel’e Tripadvisor'dan Mükemmellik Sertifikası!

Ziyaretçilerin seyahat deneyimlerini paylaştığı ve oyladığı, dünyanın en ünlü ve en çok kullanıcıya sahip seyahat portalı Tripadvisor, İSG Airport Hotel’i 2012 Tripadvisor Mükemmellik Sertifikası ile ödüllendirdi



Ziyaretçilerin seyahat deneyimlerini paylaştığı ve oyladığı, dünyanın en ünlü ve en çok kullanıcıya sahip seyahat portalı Tripadvisor, İSG Airport Hotel’i “2012 Tripadvisor Mükemmellik Sertifikası” ile ödüllendirdi. ‘Dünyanın en güvenilir seyahat önerileri’ sloganı ile ziyaretçilerinin mükemmel bir tatil geçirmeleri için önemli bir referans noktası olan Tripadvisor seyahat portalında; mükemmellik sertifikasına layık bulduğu otellerin; değer, odalar, temizlik, hizmet ve lokasyon olmak üzere beş alanda tam not alması gerekiyor.


Mükemmellik sertifikası yalnızca ziyaretçiler tarafından yüksek oylar almış kuruluşlara hak ettikleri prestije katkıda bulunmak için veriliyor. Toplam konaklama mekanlarının yüzde 10’unun gerekli şartları yerine getirebildiği “Tripadvisor Mükemmellik  Sertifikası”na İSG Airport Hotel de müşterilerine sağladığı konfor ve özenli hizmet anlayışıyla layık görüldü.


İSG Airport Hotel’e Tripadvisor dan Mükemmellik Sertifikası!


İSG Airport Hotel


Kara ve hava tarafından ayrı girişleri bulunan 4 katlı, 128 odalı İSG Airport Hotel; yolcu terminalinin yanıbaşında, terminal gelen katından çıktıktan sonra 3 dakikalık yürüyüş mesafesinde hiçbir vasıtaya ihtiyaç duymadan ulaşılabilecek konumdadır. İSG Airport Hotel; havalimanı oteli konseptini butik bir tarzla harmanlamış ve havalimanı hissinden arındırılmış mimariye sahiptir. Ayrıntılı bilgi için; www.isgairporthotel.com adresini ziyaret edebilirsiniz.


Limak Yatırım (LİMAK), GMR Infrastructure (GMR) ve Malaysia Airports Holdings Berhad (MAHB) ortaklığında kurulan ISG, İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı’nda mevcut terminallerin işletme hakkının yanı sıra otopark işletmesi, yer hizmetleri, kargo, uçak yakıt ikmal operasyonları ve havalimanı oteli ile CIP tesislerini 20 yıl süre ile işletme hakkını 1 Mayıs 2008’de devraldı. İstanbul Sabiha Gökçen’in 20 yıllık işletme hakkını 1 milyar 932 milyon Euro karşılığı devralan İSG, 500 milyon Euro’luk yatırım yaptı. İstanbul Sabiha Gökçen’in hızlı büyümesine katkıda bulunacak ve yıllık yolcu kapasitesini 25 milyona çıkaran toplam 320 bin m²’lik yeni terminal binası ve ekleri uluslararası normlarda, modern bir mimari anlayışı ile çevreci bir yapı olarak inşa edildi ve 31 Ekim 2009 tarihinde hizmete alındı.



 



Geri Dön