27 / 04 / 2024

Türk- Fransız Sürdürülebilir Şehircilik Sempozyumu 23 Eylül'de!

Türk- Fransız Sürdürülebilir Şehircilik Sempozyumu 23 Eylül'de!

Fransa Büyükelçiliği; Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve Türkiye’deki Büyükşehir Belediyelerinin de yer alacağı, sürdürülebilir şehircilik konulu bir sempozyum düzenliyor. Türk- Fransız Sürdürülebilir Şehircilik Sempozyumu 23 Eylül 2014 tarihinde yapılacak.



Fransa Büyükelçiliği; Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve Türkiye’deki Büyükşehir Belediyelerinin de yer alacağı, sürdürülebilir şehircilik konulu bir sempozyum düzenlemektedir. 23 Eylül 2014 tarihinde yapılacak olan sempozyum Fransız ve Türk kurumlarının işbirliği ile gerçekleşecektir.


Sempozyumda işlenecek olan başlıca temalar; kent yönetimi (enerji, hava ve katı atık, taşımacılık) ve sürdürülebilir şehircilik olarak planlanmıştır. Ayrıca kongreye Fransa’dan ve Türkiye’den birçok belediyenin de katılımı olacaktır.


Fransa Ulusal Meclisi Türkiye Dostluk Grubu Başkanı Christophe Bouillon ve Paris Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı’nın katılacağı sempozyum, yol açacağı deneyim aktarımları ve fikir paylaşımları sayesinde sürdürülebilir şehircilik konusunda önemli bir adım atılmasına vesile olacaktır.



Detaylı bilgi için: http://ubifrance-events.com/surdurulebilir-sehircilik-vivapolis/


Geri Dön