19 / 04 / 2024

Türk gayrimenkul sektörünün liderleri EMLAK 2015 Fuarı'nda buluşacak!

Türk gayrimenkul sektörünün liderleri EMLAK 2015 Fuarı'nda buluşacak!

Türk gayrimenkul sektörünün liderleri, konut ve iş merkezi projelerini 4-8 Kasım 2015 tarihleri arasında ITF Fuarcılık A.Ş. tarafından düzenlenecek EMLAK 2015 - Konut, İşyeri Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı'nda görücüye çıkaracak.




CNR EMLAK FUARI KAYIT VE DETAYLARI İÇİN TIKLAYINIZ


Son dönemde hızla gelişen gayrimenkul ve inşaat sektöründen firmalar, konfor, rahatlık ve tasarım yeniliklerini içeren projelerini, konut ve iş merkezlerini, cazip fiyatlar ve ödeme koşulları ile EMLAK 2015’te sergileyecekler. Uygun faiz oranlarının finans kuruluşlarınca sunuluyor olması, mütekabiliyet yasası ve konut satın alan yabancıların oturma izin sürelerinin artırılması konusunda atılan adımlar, görece diğer yatırım araçlarına göre gayrimenkul piyasasının sunduğu avantajlar, KDV artışına tabi olmadan yatırım yapabilme fırsatının devam ediyor olması gibi konjonktürün getirdiği olumlu gelişmeler doğrultusunda birçok bireysel ve kurumsal yatırımcının EMLAK 2015’e ilgisi yüksek olacak.

AB ülkeleri, Türki Cumhuriyetler, Birleşik Arap Emirlikleri, Rusya, Almanya, Avusturya, Katar, İran, Irak, İsrail, Suudi Arabistan ve Ürdün gibi pek çok ülkeden ziyaretçinin beklendiği EMLAK 2015, sektörün uluslararası pazarlama, tanıtım deneyimi elde etmesinde de önemli bir rol oynayacak.


Fuarcılık sektöründe 30 yıllık deneyim ve uzmanlığa sahip CNR Holding, hem katılımcının hem de ziyaretçinin maksimum verim elde etmesi için gayrimenkul sektörü ve benzer sektörlerde edindiği tecrübesini ve geniş iş ağını EMLAK 2015 - Konut, İşyeri Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı için de etkin bir şekilde kullanacak.



CNR Emlak Web Sitesi: http://cnremlakfuari.com/


Geri Dön