27 / 04 / 2024

Türk hamamı insanı şımartacak kadar muhteşem!

Türk hamamı insanı şımartacak kadar muhteşem!

Victoria's Secret'ın dünyaca ünlü modeli Karolina Kurkova tekrar Türkiye'de! Geçtiğimiz günlerde bir tanıtım için İstanbul'da bulunan seksi melek, bu sefer marka yüzü olduğu Brandroom'un Nişantaşı mağazasını ziyaret etti...



Victoria's Secret'ın dünyaca ünlü modeli Karolina Kurkova tekrar Türkiye'de! Geçtiğimiz günlerde bir tanıtım için İstanbul'da bulunan seksi melek, bu sefer marka yüzü olduğu Brandroom'un Nişantaşı mağazasını ziyaret etti. Yakın arkadaşı Stilist Ceyda Balaban'ın eşlik ettiği Kurkova, 'Türk hamamı insanı şımartacak kadar muhteşem. Kesinlikle favorim' dedi.

- Türkiye'ye geldiğiniz zamanlarada tercihiniz hep İstanbul'dan yana oldu Buradan başka bir yere gitme şansınız oldu mu
Bugüne kadar İstanbul'a üç kere geldim. Başka bir yer görmedim fakat   Bodrum, Göcek, Kapadokya gibi yerlere gitmek istiyorum.
- Mesleğiniz dolayısıyla birçok ülke geziyorsunuz. Sizi en çok mutlu eden yer neresi
Fransa'da olmayı çok seviyorum. Ama New York'un yılbaşı dönemindeki renkli ve cıvıl cıvıl hali beni heyecanlandırıyor.
- Giyim konusunda olmazsa olmaz dediğiniz bir renk var mı
Asaleti ve kullanımındaki sadelikten dolayı tercihimi her zaman siyahtan yana kullanıyorum. Fakat yaz aylarının gelmesiyle çevremdekiler açık renkleri tercih etmem yönünde bana fikir veriyor. Açık renklerin tenime daha uygun olduğunu belirtiyorlar. O zaman da sarı rengi kullanıyorum.
- İstanbul sizin için ne ifade ediyor
Dünyada çok güzel yerler var. Fakat İstanbul'un kendine has bir ruhu olduğu tartışılmaz bir gerçek. Tarihi doku, otantik ortamla iç içe geçmiş bir modernlik.
- Peki Türkiye deyince
Türk Hamamı... İnsanı şımartacak kadar muhteşem. Kesinlikle favorim. Tüm arkadaşlarıma anlatıyorum. Bir de Türk Lokumu. çok lezzetli fakat her yerde bulamamak üzücü.
- Daha önceki İstanbul seyahatleriniz sonrası arkadaşlarınıza hediye olarak bir şeyler götürdünüz mü
Tabii ki. Türk lokumu ve nazar boncuğu götürdüm. Türk lokumu o kadar güzel ki geçen sefer götürdüğüm kutulardan bir kaçını kendim yedim. Türk lokumuyla ilgili çok ilginç bir hikayemi de anlatayım. Eşim Türk lokumu yediğim sırada yüzümün aldığı ifadeyi çok kıskandığını söyledi. Lokum beni heyecanlandırıyor (gülüyor).
Akşam


Geri Dön