20 / 04 / 2024

Türk Hava Kurumu Mersin'e tatil köyü yaptıracak

Türk Hava Kurumu Mersin'e tatil köyü yaptıracak

Türk Hava Kurumu Genel Başkanlığı, Mersin Silifke'ye yap-işlet-devret modeliyle tatil köyü veya turizm tesisi yaptıracak



Türk Hava Kurumu'nun kendi mülki olan gayrimenkul üzerinde avan proje doğrultusunda, karşılıklı kabul edilecek mahal listelerine, teknik şartnameler ile belirlenecek tatil köyü veya turizm tesisi yaptıracak. Söz konusu tesisin yapımı yap işlet devret modeliyle gerçekleşecek ve tesis kiraya verilecek. İhale 22 Haziran 2010 Salı günü, saat 14.00'da kapalı teklif alma usulü ile yapılacak. Tesisin yapılacağı arsanın alanı 19 bin metrekare.
Detaylı bilgi için tıklayınız

---

Türk Hava Kurumu Genel Başkanlığı, Mersin Silifke'de tatil köyü veya turizm tesisini, yap-işlet-devret modeliyle yaptırarak kiraya verecek.

Buna göre Silifke ilçesi Taşucu Çavuşbucağı Mahallesinde 19 bin metrekare arsa üzerine betonarme karkas tatil köyü veya turizm tesisi yaptırılarak kiraya verilecek.

Türk Hava Kurumu'nun kendi mülkü olan gayrimenkul üzerinde, yüklenici tarafından mevcut imar durumuna göre hazırlanacak ve kurumca beğenilerek onaylanacak avan proje doğrultusunda, karşılıklı kabul edilecek mahal listelerine, teknik şartnameler ile belirlenecek tatil köyü veya turizm tesisinin yap işlet devret modeliyle yaptırılması ve kiraya verilmesi işinin ihalesi, 22 Haziran 2010 tarihinde saat 14.00'te kapalı teklif alma usulüyle yapılacak.

İstekliler şartnameyi bedeli karşılığında Türk Hava Kurumu Genel Başkanlığı İhale ve Kontrat Yönetim Müdürlüğü, THK Mersin,  Adana  ve Silifke Şube Başkanlıklarından temin edebilecekler.

Şartnameye göre hazırlanan kapalı zarf teklif mektupları, ihale gün ve saatine kadar Türk Hava Kurumu Genel Başkanlığı İhale ve Kontrat Yönetim Müdürlüğüne verilecek.
AA


Geri Dön