26 / 04 / 2024

Türk Hava Kurumu Uşak'ta inşaat yaptırıyor

Türk Hava Kurumu Uşak'ta inşaat yaptırıyor

Türk Hava Kurumu Uşak'ta kat karşılığı inşaat yaptıracak



Türk Hava Kurumu Genel Başkanlığından yapılan açıklamaya gore mülkiyeti kuruma ait arsa üzerinde kat karşılığı inşaat yaptırılacak. Uşak İslice Mahallesi'ndeki 21 metrekare büyüklükteki arsa üzerine toplam 2 bin metrekare inşaat yapma imkanı mevcut. İhale 15 Mart 2010 Pazartesi günü saat: 14.00'da kapalı teklif alma usulüyle yapılacak.
Hüseyin BELİBAĞLI/emlakkulisi.com

--
Öte yandan Türk Hava Kurumu Genel Başkanlığı, Uşak merkez ilçe İslice Mahallesi İsmetpaşa Caddesinde kat karşılığı inşaat yaptırmak üzere ihale açtı

Mülkiyeti Türk Hava Kurumuna ait 211,60 metre kare arsa üzerinde bulunan bina yıktırılacak ve atıklar atılarak yeni yapılacak bina bedeli kat karşılığı olarak ödenmek üzere müteahhit tarafından mevcut imar durumuna göre hazırlanacak ve kurumca beğenilerek kabul edilerek avan proje ile belirlenerek yeni bir bina yaptırılacak.

İhale, 15 Mart 2010 tarihinde saat 14.00'de kapalı teklif alma usulüyle THK'da gerçekleştirilecek.

İstekliler ihaleye ait şartnameyi Ankara'da Türk Hava Kurumu Genel Başkanlığı İhale ve Kontrat Yönetim Müdürlüğünden, Uşak'ta ise THK Uşak Şube Başkanlığından temin edebilecekler.

Kat karşılığı inşaat işi genel olarak betonarme karkas ikinci bodrum, birinci bodrum, zemin kat, asma kat, normal katlar ve teras kat olmak üzere tahmini 2 bin metre kare inşaat alanını kapsayacak.
AA


Geri Dön