20 / 04 / 2024

Türk İnşaat firmaları projelerini Arapların karşısına çıkartacak!

Türk İnşaat firmaları projelerini Arapların karşısına çıkartacak!

İnşaat sektörü, büyümeyi sürdürmek için uluslararası fuarlarda boy göstermeye devam ediyor. Sektör, Dubai'de binlerce kişinin katılacağı fuarıda tanıtacağı projeleriyle alıcıların gözlerini kamaştıracak.



Türkiye ekonomisinin yapı taşlarından olan inşaat sektörü atılımlarına devam ediyor. Türk inşaat firmaları, projelerini Dubai'de Arap alıcıların karşısında görücüye çıkaracaklar. Dubai, Abu Dabi, Kuveyt, Katar, Bahreyn, İran, Suudi Arabistan, Ürdün, Yemen, Irak, Rusya Federasyonu ülkeleri, Azerbaycan ve Libya dan gelecek yüzlerce emlakçı ve binlerce yatırımcı ile Türk inşaat firmaları Hesaplı Konutlar Buluşması’nda biraraya gelecek. Müteahhitler, Körfez ülkelerinin potansiyel alıcılarını Türkiye'ye çekmeye çalışacak, 


Asya ve Afrika buluşacak 

Fuarın kıtalararası yatırımcıları bir araya getireceğini kaydeden Hesaplı Konutlar Buluşması’nın organizatörü Yasemin Arslan, birçok Türk firmasının Körfez pazarında yerini alması için organizasyonun büyük bir fırsat aldğunun altını çizerek şu ifadeleri kullandı: "Dubai'de ofisi bulunan veya çok sayıda acentesı olan ve direkt olarak burada pazarlamasını yapabilen Türk firmaları var. Ama bunlar büyük firmalar, bu maliyetleri kaldırabilecek güçleri var. Biz "Hesaplı Konutlar Buluşması"nı imkanı daha kısıtlı olan firmalarımız için bir fırsat eşitliği olması açısından düzenliyoruz Onların da bu pazara girebilmelerine olanak sağlayacak biçimde tasarladık. Buluşmada İstanbul’un yanı sıra sahil kentlerinden ve Anadolu’dan fiyatı 35 bin ile 500 bin dolar aralığında projeler olacak" 


Güneş Gazetesi


Geri Dön