19 / 04 / 2024

Türk iş adamları Bahreyn'de gayrimenkul yatırımı yapacak!

Türk iş adamları Bahreyn'de gayrimenkul yatırımı yapacak!

Beyttürk İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Muhamet Uğurcan Barman, “Bahreyn ile özellikle gıda, finans, enerji ve gayrimenkul sektörlerinde yatırım fırsatları kollanacak, yeni bir iş heyeti ile 28 Eylül’de Bahreyn’e gideceğiz” dedi.



Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK)  temsilcileri Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek’i ziyaret etti. DEİK Türk Bahreyn İş Konseyi Başkanı ve aynı zaman da Beyttürk İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Muhamet Uğurcan Barman, “Bahreyn ile özellikle gıda, finans, enerji ve gayrimenkul sektörlerinde yatırım fırsatları kollanacak, yeni bir iş heyeti ile 28 Eylül’de Bahreyn’e gideceğiz” dedi.


DEİK’in ilan ettiği seferberlik kapsamında, DEİK İş Konseyi Başkan ve Yürütme Kurulları’nın sorumlu oldukları ülkelere ziyaretler gerçekleştirdiğinin, DEİK’in “Yatırım ve Yatırımcıyı Bilgilendirme Seferi”ne çıktığının vurgulandığı görüşmede,  karşı kanat, ilgili muhataplar, düşünce kuruluşları, fikir önderleri, medya temsilcileri ve kendi iş ortakları ile bir araya gelerek, yüz yüze temasla ülke gerçeklerini anlattıkları vurgulandı.

BAHREYN’E YATIRIM ZAMANI...

DEİK Türk Bahreyn İş Konseyi Başkanı Muhammet Uğurcan Barman, “Başbakan Yardımcımız Sayın Mehmet Şimşek’i ziyaret ettik. Darbe kalkışmasının, Türkiye’nin ana gidişinde, ekonomisinde ve finansal piyasalarında, bir major değişiklik, bir trend değişikliği yaratmayacağı konusunda özellikle Körfez ülkelerindeki konsorsiyum ortaklarımızı ve yerli-yabancı gayrimenkul yatırımcısını bilgilendirdik. Görüşmelerimizin ardındaki süreçte, Bahreyn Kralı Hamad bin İsa el Halife ülkemize geldi. Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ikili bir görüşme gerçekleştiren  Bahreyn Kralı Hamad bin İsa el Halife, Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nün açılışına katılarak Türkiye’nin dev projelerinin Bahreyn’i gururlandırdığını belirtti. DEİK Türk Bahreyn İş Konseyi olarak, 28 Eylül’de Bahreyn’e bir çıkartma yapacağız. Türk iş adamları ile karşılıklı işbirliğini görüşmek üzere Bahreyn’i ziyaret edecekler. Özellikle enerji, gayrimenkul, finans ve gıda alanında yeni dönemde yatırımlar bekliyoruz” dedi. 



Geri Dön