29 / 03 / 2024

Türk Kızılayı Seyhan'da çatı katı tadilatı yaptıracak!

Türk Kızılayı Seyhan'da çatı katı tadilatı yaptıracak!

Türk Kızılayı Seyhan Şube Başkanlığı, Seyhan Tepebağ'da bulunan işhanı binasının çatı katı tadilatını ve onarım işini anahtar teslimi götürü bedel ile yaptırılacak.



TAŞINMAZ ÜZERİNDE BULUNAN İŞHANI BİNASININ ÇATI KATI TADİLATI VE ONARIMI İŞİ ANAHTAR TESLİMİ GÖTÜRÜ BEDEL İLE İHALE EDİLECEKTİR


Türk Kızılayı Seyhan Şube Başkanlığından:


1 -  Adana  İli, Seyhan İlçesi, Tepebağ Mah. İnönü Cad. No: 63 Adliye Karşısı Kızılay Enver Arsava Seyhan/ADANA adresinde, taşınmaz üzerinde bulunan Türk Kızılayı İşhanı Binasının Çatı Katı Tadilatı ve Onarımı işinin Anahtar Teslimi Götürü Bedel ile Yaptırılacaktır.

2 - Firmalar, teklif ettikleri fiyatın en az %3'ü nispetindeki geçici teminatı teklifleri ile birlikte vereceklerdir.

3 - İhaleye ait şartnameler "Tepebağ Mah. İnönü Cad. No: 63 Adliye Karşısı Kızılay Enver Arsava Kat. 5 Seyhan/ADANA" adresindeki Şube Başkanlığımız'dan 100,00 TL karşılığında temin edilebilecektir.

İdari, teknik ve mali şartnameler Tepebağ Mah. İnönü Cad. No: 63 Adliye Karşısı Kızılay Enver Arsava Seyhan/ADANA adresinden ulaşılabilecektir.

4 - Firmaların ihale zarflarını en geç 03/11/2015 günü saat 10:30'a kadar Şube Başkanlığımıza Tepebağ Mah. İnönü Cad. No: 63 Adliye Karşısı Kızılay Enver Arsava Seyhan/ADANA vermiş/göndermiş olmaları gerekmektedir.

5 - Teklif ve Teminat Mektubu zarfı 04/11/2015 günü saat 14:30'da Şube Başkanlığımızda açılacaktır.

6 - Postada meydana gelecek gecikmeler dikkate alınmaz.

7 - Telgraf, mail ve faksla yapılacak müracaatlar dikkate alınmayacaktır.

8 - Kurumumuz Kamu İhale Kanunlarına tabi değildir.



Geri Dön