16 / 04 / 2024

Türk Metal üyeleri Ekşioğlu Kardelen Evleri'nden indirimli ev alacak!

Türk Metal üyeleri Ekşioğlu Kardelen Evleri'nden indirimli ev alacak!

Türk Metal Sendikası ile Kemal-Hasan Ekşi İnşaat arasında Ekşioğlu Kardelen Evleri ile ilgili indirim protokolü imzalandı. Protokol çerçevesinde sendika üyeleri Ekşioğlu Kardelen Evleri'nden indirimli ev satın alma imkanına sahip olacak.




Türk Metal Sendikası ile KemalHasan Ekşi İnşaat arasında Kartepe Arslanbey'de bulunan Ekşioğlu Kardelen Evleri ile ilgili indirim protokolü imzalandı. Protokol töreni konutların yapıldığı inşaat alanında gerçekleşti. Törene; Türk Metal Sendikası Kocaeli Şubesi Başkanı Yakup Yıldız, yönetim kurulu üyeleri, Kemal-Hasan Ekşi İnşaat sahibi Kemal Ekşi ve firma yöneticileri katıldı. Törende konuşan Şube Başkanı Yıldız sendika üyelerine konut satın alırken satış fiyatları üzerinden 7 bin 500 TL ile 12 bin 500 TL arasında indirim hakkı tanınacağını söyledi. 


MAYIS 2015'TE TESLİM 


Protokol ile ilgili ayrıntılı bilgi veren Yıldız, "Sendikamızın yetkili olduğu iş yerlerinde çalışanları, uzun vadede ve uygun ödeme koşullarıyla konut sahibi yapmayı hedefliyoruz. Bu hedef yolunda bugün de adım atıyoruz. İnşaat sektöründe başarısını ispat etmiş Ekşioğlu İnşaat firması ile sendikamız arasında imzalanacak protokol ile sendika üyeleri uygun şartta konut sahibi olacak. 2014 yılı içinde hayata geçen proje toplam 18 bin metre alana sahip. 11 blok ve 244 daireden oluşan proje 30 Mayıs 2015 tarihinde teslim edilecek" dedi. 


24-36 AY SIFIR FAİZ 


Firma sahibi Kemal Ekşi ise, "Türk Metal Sendikası üyeleri için bugüne kadar yaptığı mücadelelerle kendini Türkiye'deki sendikacılıkta kanıtlamış, sendikacılığın tamamına en uygun olan ve işini en iyi yapan sendikalardan biridir. Ekşioğlu Kardelen Evleri projesiyle ilgili yapmış olduğumuz anlaşmada; sendika üyelerine ciddi manada indirim yapılacak. Sendika üyeleri 24 ve 36 ay sıfır faiz ile konut sahibi olacak. Protokolün hayırlı olmasını diliyorum" dedi. Konut fiyatları 139 TL ile 279 TL arasında değişiyor.


Mavi Kocaeli Gazetesi


Geri Dön