24 / 04 / 2024

Türk mobilya sektörü Moskova'da tanıtıldı!

Türk mobilya sektörü Moskova'da tanıtıldı!

Türk mobilya sektörü Moskova' da tanıtıldı. Moskova' da gerçekleştirilen organizasyonda Ege İhracatçı Birlikleri ve İnegöl Mobilya Sanayicileri Derneği üyesi 24 firma ikili görüşmelere katıl dı...



Ege İhracatçı Birlikleri koordinatörlüğünde,  İzmir  Ticaret Odası ortaklığı ve Ekonomi Bakanlığı "Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesi Programı" kapsamında desteklenen "Mobilya İhracatı için Güç Birliği Projesi"nde yer alan firmalar tarafından belirlenen hedef pazarlara yönelik olarak uluslararasılaştırma etkinliğinin ikincisi Dubai’den sonra Moskova’da gerçekleştirildi. 


Moskova'da gerçekleştirilen organizasyonda Ege İhracatçı Birlikleri ve İnegöl Mobilya Sanayicileri Derneği üyesi 24 firma ikili görüşmelere katıldı. Etkinliğe 150'nin üzerinde Rus alıcı ilgi gösterirken, toplamda 400'ün üzerinde ikili görüşme yapıldı.


Ege Ağaç Mamulleri ve Orman Ürünleri İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Tarakçıoğlu, İnegöllü mobilyacılarla işbirliğinde yaptıkları tanıtım ve pazarlama etkinliğinin tüm Türkiye'ye kurumlararası işbirliğinin önemini bir kez daha gösterdiğini belirtti.


Rusya pazarının gün geçtikçe büyüdüğüne ve büyük fırsatları barındırdığına işaret eden Tarakçıoğlu, bundan sonraki süreçte, firmaların kurduğu ilişkileri sıcak tutmak için alım heyeti organizasyonları ile süreci destekleyeceklerini kaydetti.



Geri Dön