25 / 04 / 2024

Türk mobilyacılar İtalya'da Salone Mobilya Fuarı'na katılacak!

Türk mobilyacılar İtalya'da Salone Mobilya Fuarı'na katılacak!

54 yıldır İtalyan modasının mobilya simgesi haline gelen Salone Internazionale del Mobile Fuarı, Türk mobilyacılarına da ev sahipliği yapıyor. Fuar 160 ülkeden yaklaşık 360 bin ziyaretçi her yıl fuarı ziyaret ediyor.



Fuarla eş zamanlı Milano'da düzenlenen Mobilya Tasarım Haftasında ilk kez Turquality Projesi ile Türk mobilyası tanıtılıyor. Kentin içerisinde yüzlerce mecra Türk mobilyalarının reklamlarıyla donatıldı. Türk katılımcı ilgisi SALONE Internazionale del Mobile fuarında son yıllarda Türk firmaların katılımcı sıfatıyla yer almaları ilgi ile karşılandı. 


İtalyan mobilyacıların 1961 yılında ürünlerini sergilemek üzere başlattıkları Salone Internazionale del Mobile fuarı kısa bir süre içerisinde dünyanın en önemli Mobilya Fuarı konumuna ulaştı. Diğer adıyla İ Saloni, günümüz mobilya sektöründe, estetiğin, konforun, yenilikçiliğin, kısacası en güncel trendlerin buluşma noktası olarak görülmektedir. 1961 yılından beri her Nisan ayında gerçekleştirilen ekinliğe uluslararası camiadan büyük ilgi görüyor. 


160 ülkeden 360 bin ziyaretçi 


Fuar 160 ülkeden yaklaşık 360 bin ziyaretçi her yıl fuarı ziyaret ediyor. Fuara bu yıl, kalite ve tasarımları ile sektöre öncülük eden, N-Design, Mobi, FY, Metebronz gibi firmalarında yer aldığı yaklaşık 20 Türk firması katüacak ve birçok sektör temsilcisi de ziyaret edecek. Milano'da sadece mobilya üreticileri değil sektörle ilgilenen, tasarımcı, modacı, medya mensupları, ithalatçı ve kaçınılmaz olarak son tüketicilerden oluşan büyük kitleler kente alan ediyor. 

Biz mobilyayı biliriz TÜRK mobilya "Biz mobilyayı biliriz" noktasından çıkışla Turkish Furniturehas the Globality' sloganını fuar süresince ziyaretçilere duyuruluyor. 

"Mobilya ülkesi Türkiye" imajının ön plana çıkartıldığı tanıtımda ana slogan, Turkish Furniture is Stylish & leonic, Turkish Furniture is Traditonal&modern gibi vurgulan ile destekleniyor. 


Turquallity ile Türk mobilyası BU yıl 14 - 19 Nisan tarihleri arasında düzenlenecek olan fuarla eş zamanlı olarak,' İstanbul Mobilya, Kağıt ve Orman Ürünleri İhracatçıları Birliği nce Ekonomi Bakanlığı desteği ile yürütülmekte olan Türkiye Mobilyası Dünya Markası Turquality Projesi kapsamında, Türk mobilyası tanıtılıyor. 

do Giovanetti'ye ait. Loft fikrinden yola çıkılarak tasarlanan fuar standında 2015 koleksiyonundan yeni koltuk, köşe, berjer, puf ve yüzde 100 masif ağaçtan üretilmiş masa ve sehpa takımları ziyaretçilerin ilgi odağı oldu. 


Sektöre yeniliklere öncülük eden NdesigN her yıl olduğu gibi bu senede Milano'da yeni koleksiyonunu müşterilerinin beğenisine sunuyor. Bu yıl 200m2 standa sahip olan firmanın stand tasarımı ünlü İtalyan mimar RicarDaha fazla mutluluk duyarız NDESİGN Yönetim Kurulu Başkanı ve İstanbul Mobilya, Kağıt ve Orman Ürünleri ihracatçıları Birliği Başkanı Ahmet Güleç, mobilya ve tasarımın merkezi olarak kabul edilen italya'da Türk mobilyasına duyulan ilgiden oldukça memnun olduklarını söyledi Güleç, bu fuarda daha fazla Türk mobilya firmasının yer almasından büyük mutluluk duyacaklarını ifade etti. 


Vatan


Geri Dön