29 / 03 / 2024

Türk Ytong Arkimeet 2013’te mimarlık çevreleriyle buluştu!

Türk Ytong Arkimeet 2013’te mimarlık çevreleriyle buluştu!

Bu yıl 50. kuruluş yıldönümünü kutlayan Türk Ytong, 7-8 Ekim’de Haliç Kongre Merkezi’nde yapılan Arkimeet 2013’te mimarlık çevreleriyle buluştu. Ytong Isı Yalıtım Plağı” ve Ytong donatılı malzemeleriyle dikkat çekti.



TÜRK YTONG, ARKIMEET 13’TE MİMARLARLA BULUŞTU 

 

Türk Ytong, Türkiye'de mimarlık çevrelerinin bir araya geldiği en kapsamlı platform olarak hayata geçirilen Arkimeet 2013’te yenilikçi ürünlerini sergiledi. Aynı zamanda etkinliği sponsor olarak destekleyen Türk Ytong, bir inovasyon ürünü olarak yalıtım sektörüne sunduğu “Ytong Isı Yalıtım Plağı” ve Ytong donatılı malzemeleriyle dikkat çekti.

 

Bu yıl 50. kuruluş yıldönümünü kutlayan Türk Ytong, 7-8 Ekim’de Haliç Kongre Merkezi’nde yapılan Arkimeet 2013’te mimarlık çevreleriyle buluştu.

 

Yerli ve yabancı mimarların biraya geldiği önemli bir platform olan Arkimeet 2013’ün sponsorları arasında bulunan Türk Ytong, etkinlik alanında kurduğu standında, bir inovasyon ürünü olan yanmaz, hafif ve mineral yalıtım malzemesi “Ytong Isı Yalıtım Plağı”nın yanı sıra donatılı malzemelerini de sergiledi. Ayrıca, Ytong standında yer alan fotoğraf etkinliğinde  ziyaretçilerle “Ytong 50. Yıl” hatıra fotoğrafı paylaşıldı.

 

"Mimarlar İstanbul'da Buluşuyor" sloganıyla yola çıkılan Arkimeet 2013, "Bypass" temasıyla yapıldı. Etkinlikte yerel ve küresel anlamda kente ve kentliye odaklanıldı.




Geri Dön